Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford 8830 power shift van UH limited edition. Op de lcn beurs in Zwolle heb ik deze machtige mooie trekker al kunnen bewonderen. Vorige week een bestelling geplaa

Landbouw miniaturen 1:32 Ford

+6
john deere 8360r
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford 8830 power shift van UH limited edition. Op de lcn beurs in Zwolle heb ik deze machtige mooie trekker al kunnen bewonderen. Vorige week een bestelling geplaatst en vandaag deze schitterende model mogen ontvangen en staat na het nemen van deze foto nu te pronken tussen de andere modellen.
+2
RVM
@john deere 8360r fronthef met pto erop en het is net @edwin-hensbergen
+1
john deere 8360r
@RVM wilde hem eigenlijk origineel houden zoals ie hier nu staat. Maar het is wel mogelijk om die erop te maken.
+1
DANOONTJE POWERR
@RVM Die trekker is wel als voorbeeld gebruikt toch?
RVM
@DANOONTJE POWERR geen flauw idee, maar dan is het goed gelukt
+1
DANOONTJE POWERR
@RVM ik heb een keer gelezen dat UH bij hem geweest is om één en ander te meten.
+2
fordt5110
@DANOONTJE POWERR ze zijn wel bij hem geweest om te kijken, maar toch klopt het nog niet helemaal. 2 traptreden inplaats van 3. Schakelpoken erin, inplaats van de powershifthendel.
+2
mf 6150
@fordt5110
Dat is t kwaaltje van uh, 1 model bouwen en die volledig uitmelken in meerdere types
fordt5110
@mf 6150 dat is wel zonde ja
+4
edwin-hensbergen
@DANOONTJE POWERR klopt! Is idd onze trekker die ze nagemaakt hebben. Maar ik had de fronthef en de details er wel bij op verwacht..
+5
john deere 8360r
@john deere 8360r nog een van de andere kant

(klik om te vergroten)

Reacties

stephan-inter
Jammer dat uh niet meer aandacht heeft besteed aan betere hef en dat soort dingen. Mag je wel verwachten voor deze prijs.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!