Foto van een Deutz D6006 Ben nu bezig met de motorkap, ik wol graag twee verbogen spijlen recht maken.Heeft iemand hier ervaring mee? Het ijzer is uitgerekt, was van plan het door te flexen ,recht mak

Deutz D6006

+1
boskje
Foto van een Deutz D6006
Ben nu bezig met de motorkap, ik wol graag twee verbogen spijlen recht maken.
Heeft iemand hier ervaring mee? Het ijzer is uitgerekt, was van plan het door te flexen ,recht maken, en weer vast lassen.
Iemand een ander idee?

Reacties

+4
stijn-de-bock
@WaterDeutzer weet jij raad?
+3
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
weet jij raad?

Stuk platijzer met zelfde dikte als groef aan binnenkant kap, een stukje langer dan de spijl er op z'n kant in leggen en met 2 sergeanten (lijmklemmen) vastzetten. Dan met een tegenwicht (dikke hamer) tegen de strip houden en aan buitenkant met een kunststof montagehamer met beleid de spijl terug in model bewerken.
+1
boskje
@WaterDeutzer dat ga ik proberen!
+4
Deutz-5006
Proberen in een handige positie neer te leggen/uit te vullen dat het te verbuigen stuk rondom goed draagt en dan met veel gedult/ passende stukjes ijzer terug in model kloppen
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Deutz-5006:
passende stukjes ijzer terug in model kloppen

Zoiets ongeveer, ja.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!