Foto van een Eurotrac W11 zand er weer vanaf, gaat mooi zo op deze manier. Foto is geplaatst door Jelle Boerkamp6110 op 11-01-2023 om 20:01:08, met 15 reacties.

Eurotrac W11

142 foto's van @Jelle Boerkamp6110

Foto van een Eurotrac W11 zand er weer vanaf, gaat mooi zo op deze manier

Reacties

O N
Nooit geen kleden op het plastiek ?
@O N op deze kuil niet, andere kuil wel met zand eronder
O N
@Jelle Boerkamp6110 Okee , hier doen we er steeds zwarte doeken onder het zand maar dat maakt wel dat het schuiven wat lastig zou worden . . .
@O N daarom hebben wij dat ook niet, wij hebben er alleen nicosil kleden over als er nog geen zand op zit tegen vogels
ZETOR9641
Zo doen wij het ook, in de lepel insteek. kun je verder duwen 🙈
@ZETOR9641 zoiets 😅 anders komen wij hier mee niet ver genoeg. Al vaak genoeg gehad dat die van de kuil afviel 🙈
+1
ZETOR9641
@Jelle Boerkamp6110 als je het met beleid doet gaat het prima, hier ook wel eens maar in 2 jaar nog niet eens op een hand te tellen
+1
JohnDeere5085
@Jelle Boerkamp6110 @ZETOR9641 Ik gebruik het ook om mesthoop op te duwen, ahlmann heeft vrij korte giek en als hij omhoog gaat kom ik niet ver, op deze manier kan je bult mooi hoog krijgen en gelijk schoonschuiven.
+1
@JohnDeere5085 dat doen wij meestal met de grondbak of mesthapper
+1
JohnDeere5085
@Jelle Boerkamp6110 moet er wel bij zeggen dat het paardenmest met vlas is, mest van onze schapen na stalperiode wil slechter zelfs als t door mestwagen is geweest, is ook stuk zwaarder.
new holland koen
Hoef ik zo niet te proberen, maar zit ook vaak wel een 40 centimeter zand op.
@new holland koen dat is pittig wat, dit wil net. Shovel is eigenlijk te licht maar makkelijker als de voorlader eraan maken. Hier ligt ongeveer 10 centimeter bovenop denk ik?
new holland koen
@Jelle Boerkamp6110 Ohh ja dan kan het prima!
Wij zijn altijd wel fan van wat gewicht op de bult. Zie hier onder hoe wij het zand er af scheppen, dan maakt het niet uit hoeveel er op zit.

(klik om te vergroten)

@new holland koen dat werkt ideaal idd. Daarmee scheppen wij het zand eraf.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eurotrac W11 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!