Een prachtig en unieke verschijning deze Hesston Field Queen 7655 Rear Dump. De meest voorkomende Field Queen's in België waren toch de Side dump versies. Deze Rear Dump zag je maar zelden hier. In W

Hesston Field Queen 7655

+8
MMaarten
Een prachtig en unieke verschijning deze Hesston Field Queen 7655 Rear Dump.
De meest voorkomende Field Queen's in België waren toch de Side dump versies. Deze Rear Dump zag je maar zelden hier. In Wallonië moeten er iets meer gewerkt hebben dan in Vlaanderen. Toch konden we een 12 jaar terug (2010 ligt al zover achter ons!) deze knappe hakselaar op beeld zetten. Hij werkte toen bij een landbouwer in Deerlijk (West-Vlaanderen).
De hakselaar is nu niet bij de landbouwer, die heeft plaats gemaakt voor een John Deere 5820. Helaas zijn er zelden of geen Rear dumps meer te vinden. Als je goed zoekt kan je in onze streken wel nog eens een 'gewone' Field Queen terug vinden.
Ik mag mij dan wel gelukkig prijzen dat we er toch al een stuk of 6 verschillende Field Queen's heb kunnen aanschouwen.

deoudedoos.be/

Reacties

+4
radium45
Hier in onze regio liepen er vroeger ook een aantal maar dan de zij lossers. 1 van de nadelen was, dat je niet al hakselend kon lossen en die kleine voorwieltjes. 1 bui regen en de machine dook de grond in. Maar desalnieteplus prachtig materiaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston Field Queen 7655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!