Foto van een International 644 met een veewagen op kant na een aanrijding van achteren. Volgens het artikel vond dit ongeluk plaats in Beltrum, de bestuurder en twee meerijdende kinderen liepen geen l

Veiligheidscabine zijn prijs waard!

+5
Kosk123
Foto van een International 644 met een veewagen op kant na een aanrijding van achteren.
Volgens het artikel vond dit ongeluk plaats in Beltrum, de bestuurder en twee meerijdende kinderen liepen geen letsel op dankzij de veilige Comfort 2000 cabine.

Reacties

JD 6110
Foto van hele artikel.?
Kosk123
@JD 6110 hierbij

(klik om te vergroten)

+4
wim-same
Vroeger op de Landbouw beurs en demonstratie in Liempde, was een stelling gebouwd, waar een stuntman een trekker met een Sirocco veiligheid beugel moest demonstreren. de stelling was zo gemaakt dat de trekker er bovenaan kantelde, en op de beugel viel. De stuntman zat uiteraard wel in de gordels. de trekker stuiterde op de beugel, en kwam uiteindelijk weet op de wielen terecht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!