Foto van een Deutz DX 6.10 2wd even spieken in de schuur bij de drogerij. Foto is geplaatst door lucas712 op 15-01-2023 om 11:33:39, met 10 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

+3
lucas712
Foto van een Deutz DX 6.10 2wd even spieken in de schuur bij de drogerij

Reacties

NH-Ford
Rijden die John Deeres nog wel actief mee?
lucas712
@NH-Ford ik heb geen idee eigenlijk, ze waren nu volop bezig met onderhoud daar
+1
NH-Ford
@lucas712 Snap ik, kom ze zelf in het seizoen nooit meer tegen namelijk.
+2
bob de bouwer
Mooie trekker maar een stevige poetsbeurt zou de trekker wel mooier maken
JD 6110
Ik weet niet waarom de trekkers daar een neus ring dragen maar het ziet er niet uit.. sommige beugels kon je Vroeger naar onder klappen om extra gewicht aan te hangen maar dat is niet aan de orde en een voorlader hangt er ook niet aan 😂
+2
lucas712
@JD 6110 vroeger deden ze veel zakgoed rondbrengen en volgens mij duwden ze dan nog wel is een wagen een boerderij in met die beugel dat scheelde dan natuurlijk de nodige meters sjouwen
Fast Eddy
@lucas712

De beugel op de Deutz heeft wel een functie. Jaren geleden zijn er een paar 06 Deutzen van daar vandaan de handel in gegaan. Die hadden ook zo`n forse beugel.
+3
Eite62
@JD 6110 weet het niet zeker hoe ze het daar doen mar toen ik bij de drogerij van Workum werkte drukten ze de achterste wagen naar de voorste toe met het aankoppelen. Op die manier hoefde je niet achteruit te rijden met een schammel wagen.

(klik om te vergroten)

Dit ben ik zelf niet.
caseboy
Die hebben nog een paar mooie trekkers staan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!