Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Meerdere Moxy 6225B van Jan Streefkerk uit Oudenkerk a/d Amstel. Ook voor deze moxy kreeg ik de opdracht van Arnold Streefkerk om m na te bouwen, hij was daar cha

Landbouw miniaturen 1:50 Meerdere

+8
chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Meerdere Moxy 6225B van Jan Streefkerk uit Oudenkerk a/d Amstel. Ook voor deze moxy kreeg ik de opdracht van Arnold Streefkerk om m na te bouwen, hij was daar chauffeur van toen der tijd. Gelijk eentje voor mezelf meegebouwd. Verbouwd van een MT27/30 van NZG.
+3
Mario-fransen
@chris33 de goede oude tijd vd moxy’s zeer mooi gelukt! 🤙🏻 daar zou Arnold zeer trots op zijn dat weet ik zeker, Dumperchaffeur in hart en nieren. En niet alleen chauffeur bij Streefkerk maar ook zoon van, en samen met zijn vader en broers een mooie collectie oldtimer trekkers opgebouwd.
chris33
@Mario-fransen Ja hij zit inderdaad nog steeds op een dumper. Deze moxy dumper heeft trouwens nog in het Gouden boek van kippers en dumpers gestaan. Ik ken alleen Jan en Arnold, dat zijn echt beste mensen. Zijn broers ken ik verders niet.

Reacties

+3
schluterman
Prachtige moddele
+4
a3vandiejen
Schitterend.
+7
WaterDeutzer
Je blinkt uit met die vele kleine details!🤩
+4
Towaberg
Topprestatie 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Landbouw miniaturen 1:50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!