Foto van een Energic 530. Gisteren plaatste Stijn een foto van zijn 'zo goed als eerste film ervaring' :-) niet alleen in die film komt een tractor voorbij. Uiteraard zijn er hier ook al enkele tf led

Energic Onbekend

+12
erik9831
Foto van een Energic 530. Gisteren plaatste Stijn een foto van zijn 'zo goed als eerste film ervaring' 😄 niet alleen in die film komt een tractor voorbij. Uiteraard zijn er hier ook al enkele tf leden die met hun tractor film ervaring hebben. Dit beeld komt uit de Franse film 'camping à la ferme'. De film is uitgekomen in 2005 en gaat over een paar jonge delinquenten die gaan werken op het platteland met alle gevolgen van dien. De eerlijkheid moet ook gezegd worden, de film werd mij des tijds aangeraden door een bekend tf-lid @kidd, die het opmerkzame oog had voor deze toch wel zeldzame trekker.

Reacties

+5
Fendt926Driver
En die zeldzame trekker heb jij nog niet??
+6
erik9831
@Fendt926Driver neen deze heb ik niet. Je kan helaas niet alles hebben 😅
+11
stijn-de-bock
@erik9831 ik heb ook nog niet alles maar ik heb @Controle dus eigenlijk heb ik al heel veel 😊😅
+10
Valtra man
@stijn-de-bock haha, punten scoren online. Hoe sluw!
+5
a3vandiejen
Mooie foto.
+4
draaipiet
Prachtige foto / trekker
De chauffeur kijkt wel angstig
+3
steyrlanzboy
Mooi
+3
steyrTom
Dacht eerst dat ik naar een Steyr keek. Maar volgens internet zal deze ook gelijk moet zijn aan een Steyr 188. Enig idee of er ook verschillen zitten tussen de Steyr en Energic?
+5
erik9831
@steyrTom de witte streepjes op de motorkap en het gevleugelde logo vooraan 😅

Verder zijn ze eigenlijk identiek. Energic wou zwaardere tractoren verkopen, daarom dat ze een samenwerking zijn aangegaan met steyr. Maar helaas viel de verkoop zodanig tegen dat ze er na enkele jaren mee gestopt zijn. Ik weet niet of er prijsverschil zat op de 2 merken
+3
a3vandiejen
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Energic Onbekend naar Energic 550 (nieuw type)
+4
Jotke
Ik stel net als @a3vandiejen voor deze foto te verplaatsen naar Energic 550 (nieuw type)
+3
draaipiet
@Jotke en @a3vandiejen, dat is 3. Hij staat nu op de lijst bij de admins.
+3
Wimariete
Mooie foto Eric.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Energic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!