Foto van een Fendt 203 V, de keerring van de eindaandrijving was al een tijdje lek (er zat gras tussen) vorige week nieuwe keerring besteld, de lagers zijn nog goed. Ik ben 2 avonden bezig geweest om

Fendt 203 V

487 foto's van @marcel-pek

+6
marcel-pek
Foto van een Fendt 203 V, de keerring van de eindaandrijving was al een tijdje lek (er zat gras tussen) vorige week nieuwe keerring besteld, de lagers zijn nog goed. Ik ben 2 avonden bezig geweest om de boel los te krijgen maar het is gelukt. Morgenavond alles schoonmaken en weer netjes in elkaar zetten.

Reacties

+1
Towaberg
Jij houdt het mooi bij Marcel 👍
+2
marcel-pek
@Towaberg ja klopt, in de wintermaanden kijk ik graag het machinepark na. Ik had voor deze trekker 2 of 3 avonden gepland maar ik denk dat het heel de week wordt. De lagers zaten zo vast dat ik ze niet heel van de eindaandrijving heb kunnen halen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 203 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!