Kippers in de maisoogst, het is iets wat je bij ons minder aantreft. Deze foto doet het dus al vermoeden dat hij genomen is in het Antwerpse. We trokken in het najaar van 2011 richting de Antwerpse Ke

International 1455

+10
MMaarten
Kippers in de maisoogst, het is iets wat je bij ons minder aantreft. Deze foto doet het dus al vermoeden dat hij genomen is in het Antwerpse. We trokken in het najaar van 2011 richting de Antwerpse Kempen. In Gierle troffen we deze landbouwer aan die met een New Holland 1900 hakselaar druk in de weer was. Eén van de bijrijders was toch wel een knappe verschijning. Deze International 1455 trok samen met zijn enkelas kipper de maisoogst in.

deoudedoos.be/

Reacties

+2
Nathan-D
Mooi is nog een 1455 zonder xl cabine.
+3
stephan-inter
@Nathan-D wel jammer van de fronthef en grill
+1
Nathan-D
@stephan-inter inderdaad dat vind ik ook wat jammer net als de spatborden die volgens mij niet orgineel zijn.
+1
Klein Rot
@Nathan-D
De spatborden konden wel eens bij de cabine horen.
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+1
MF 2725
Er kunnen makkelijk 4 zulke karretjes achter zo'n Inter. 😄
+2
XC 70
Die heb ik ook al bezig gezien daar, zit aan de oprit van de E34

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!