Elk jaar denk je zo van: ' Dit jaar zullen we wel niet veel oude hakselaars aan het werk zien '. Toch vinden we dan telkens wel een oudje om aan het werk te zien of we gaan nog eens langs bij een oude

New Holland 2405

+11
MMaarten
Elk jaar denk je zo van: ' Dit jaar zullen we wel niet veel oude hakselaars aan het werk zien '. Toch vinden we dan telkens wel een oudje om aan het werk te zien of we gaan nog eens langs bij een oude hakselaar die we al eens aan het werk zagen vroeger.
Bij deze hakselaar was dat laatste het geval. Mijn collega Davy had de New Holland 2405 van deze landbouwersfamilie al eens aan het werk gezien, hoogtijd dat ik ook eens een kijkje ging nemen naar deze knappe hakselaar.
Elk jaar rond de maisoogst ben ik zo blij als een klein kind dat ik terug hakselaars kan zien. Het heeft voor mij iets magisch om die hakselaars te zien werken.
Elk jaar begint het ook steeds vroeger, zo was de vorige maiscampagne (2022) gestart ergens in de tweede helft van augustus en moest je je soms reppen om op tijd ergens te zijn.
Wanneer ik bij deze hakselaar kom, gingen ze als een sneltrein vooruit. Met drie afvoercombinaties kan dat ook niet anders.
De stofjas kreeg de hakselaar een gratis bij, het was nogal droog die periode bij ons 😃

deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 2405 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!