Niet alle Schlüter trekkers hadden een Traktomobil kabine, deze (volgens mij een 850) heeft het typische Schlüterframe met klappverdeck. Zo met Frontlader vind ik dit een schitterende trekker om te

Schlüter Super 850 V

+7
olro 61
Niet alle Schlüter trekkers hadden een Traktomobil kabine, deze (volgens mij een 850) heeft het typische Schlüterframe met klappverdeck. Zo met Frontlader vind ik dit een schitterende trekker om te zien! Foto uit een Niemeyer folder.
+2
schluterman
@olro 61 prachtige foto volgens mij is het inderdaad een super 850v aangezien hij een jonge vooras heeft

Reacties

+2
Schluterfan
Kan ook een Compact zijn aangezien die vooras optie was, en vooral bij trekkers werd ondergemonteerd als het duidelijk was dat er een voorlader werd gemonteerd. Het moet er ook een zijn van de 2de generatie, met rood bekleed dashboard. Ook zijn de spatborden aan de zijkant bekleed en is er achteraan een paneel te zien waar de ventielen in verwerkt zijn. Het stuur staat hoger en is al de 3 spaaks komvormig stuur dat bij de Compacts eerder werd ingebouwd dan bij de Super. Het kan ook een Super zijn, maar dat is moeilijk te zeggen. Met de intrede van de Compact snoepte die veel marktaandeel weg van de Super en op de koop toe wendbaarder ook, zeker met frontlader.

Aan de sticker tezien is hij nieuw door de WCG geleverd, nu beter bekend als Agravis.
olro 61
@Schluterfan Nu je het zegt, het zou ook zomaar een Compact kunnen zijn, die Frameversterking boven de vooras zie je wel meer bij de Compacts.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 850 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!