Ik zie de laatste tijd veel minishovels voorbij komen dus ik dacht zet de mijne ook eens op de foto. Het is een Giant die onder de Kubota naam de band is afgerold. Ik heb hem een jaar of 4 geleden kun

Show je minishovel

+7
JiGo
Ik zie de laatste tijd veel minishovels voorbij komen dus ik dacht zet de mijne ook eens op de foto. Het is een Giant die onder de Kubota naam de band is afgerold. Ik heb hem een jaar of 4 geleden kunnen kopen van een stoppende tuinaanlegger. Hij had toen net 500 uur en was compleet met palletlepels, puinbak met inleg, volumebak en een Bema veegborstel met opvangbak. Hij heeft nu 1278 uur en zou hem niet meer willen missen. Aangezien ik geen grondwerk meer doe, wordt hij natuurlijk minder gebruikt. Ik gebruik hem nu nog ongeveer een half uurtje per dag met het verzorgen van de paarden hier thuis.

Ik denk een van mijn beste uitgaven tot nu toe. Haha! En dat vindt zelfs mijn vriendin!

Reacties

+6
stijn-de-bock
Foto van je vriendin?😅
+4
JiGo
@stijn-de-bock zij heeft niet zo veel met machines 🤣 Moet ik even zoeken in mijn archief
+5
JiGo

(klik om te vergroten)

Hier is ze. Ik denk de 2de keer dat ze mee op een tractor ging. Hier moest ze zelf rijden, dat vond ze wel leuk. 😅
+3
JiGo

(klik om te vergroten)

Mooie MF! Was een leentrekker destijds.
+1
stijn-de-bock
+2
Jotke
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
Foto van je vriendin?

+ 100 !🤣
lukasbelarus
Geen grondverzet meer? wat doe je dan wel als ik vragen mag?
+1
JiGo
@lukasbelarus alleen nog met tractor+dumper, maar ook niet veel. Ik handel in auto's nu en hebben thuis paarden.
lukasbelarus
@JiGo ah oke, is soms wel lastige branche ja, of was de zin er niet meer
+6
JiGo
@lukasbelarus Zin was er niet meer. Had een enorme groei doorgemaakt, maar kwam qua personeel niet goed weg. Ik deed veel zelf en dan waren de dagen te kort en het seizoen te lang + nog een nieuwbouw hier thuis incl. Stal... Mijn vriendin vroeg op een begeven moment wie die man was die zondag ochtend achter zijn bureau zat. 🤣 Toen heb ik vrij abrupt afgebouwd machines in de loods laten staan en er een paar maanden niet naar omgekeken. Nu is mijn passie voor machines er weer, maar hoef er niet meer dagelijks mee te werken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant D332SWT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!