Een type tractor wat bij mij wel wat los maakt, hoewel ik totaal geen John Deere fan ben.Maar met deze heb ik toch een band. Niet alleen omdat het een handige en gebruiksvriendelijke tractor is. Het w

John Deere 6910

264 foto's van @maarten-suykerbuyk

+10
Een type tractor wat bij mij wel wat los maakt, hoewel ik totaal geen John Deere fan ben.
Maar met deze heb ik toch een band. Niet alleen omdat het een handige en gebruiksvriendelijke tractor is. Het was de tractor waarmee ik voor ‘t eerst mee meedeed aan een trekkertrek wedstrijd en zelfs een beker won. (beginnersgeluk, want nadien kwam er geen één meer bij 😂)
Maar zeker niet alleen trekkertrek deed ik er mee. Na m’n uren bij m’n eerste baas ging ik regelmatig naar de boerderij om nog een klusje met deze vinnige powershifter te doen. Zoals op de foto met de Agrimat 15kuubs mesttank.
Een mooie tijd was dat.

Reacties

+9
Tijdens de maisoogst nam ik twee dagen vrij en mocht ik bij loonwerken Bart Sprangers één van de OVA kippers aanpikken om mee naast de hakselaar te rijden. Meteen ook m’n eerste ervaring als piloot naast de hakselaar.

(klik om te vergroten)

+3
Jotke
Zijn ook zeker mooie trekkers!
+3
Rondeutz06
Mooie herinneringen zijn dat en ook ik ben geen John deere fan ,maar die 10 serie vind ik wel een hele mooie serie. Mijn zoon komt af en toe met een 7710 thuis waar hij ook een keer trekker trek mee gedaan heeft en ook gelijk een beker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 en hebben de trefwoorden mesttank en mest geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!