Foto van een Fendt Farmer 309 LS, het fietspad langs de N395( Hilvarenbeek - Oirschot), hier op de foto de beekseweg in Diessen aan het schuiven en strooien, gistermiddag.Zoals we gewend zijn zorgt de

Fendt 309 LS

1.014 foto's van @Jotke

+3
Jotke
Foto van een Fendt Farmer 309 LS, het fietspad langs de N395( Hilvarenbeek - Oirschot), hier op de foto de beekseweg in Diessen aan het schuiven en strooien, gistermiddag.

Zoals we gewend zijn zorgt de provincie altijd dat hun wegen en fietspaden( op de oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers na) tip top zuiver zijn tijdens/na vorst en tijdens/na sneeuwbuien!👌🏻

Ook de gemeente had het in het buitengebied daar waar ze komen goed voor elkaar! Alleen binnen de bebouwde kom was het wat minder maar dat zal waarschijnlijk ook aan de soort weg liggen.

20-01-2023, Diessen.

Reacties

+2
JD 6110
God wat een pröttel. Kut sneeuw bah...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 LS en hebben de trefwoorden sneeuw , winter , sneeuwruimen , trekker , poseren , fendt , tractor , sneeuwschuiver , sneeuwschuiven , diessen , sneeuwschuif , Provinciale weg en Winterwonderland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!