De lier erachter en de klem ervoor, zal ook wel geen doorslaand succes worden... maar wie weet.... Foto is geplaatst door husky op 24-01-2023 om 19:44:49, met 8 reacties.

Massey Ferguson 5445

+6
husky
De lier erachter en de klem ervoor, zal ook wel geen doorslaand succes worden... maar wie weet...

Reacties

+1
a3vandiejen
Wat uitproberen kan geen kwaad.😃👍
+2
Fendt926Driver
Mooi om uit te proberen zo.
Misschien bevalt het wel beter dan achter de trekker...
+1
husky
@Fendt926Driver achter de trekker is beter want dan heb ik er hydraulische topstang tussen en kan ik veel zwaarder slepen. Maar ik wil even kijken of het werkt omdat de lier erachter zit, het is ook alleen om dunnere stammen aan de kant te leggen, we gaan het straks zien...
+1
Fendt926Driver
@husky het mooiste zou denk ik zijn zo n klem in de voorlader. En dan inderdaad alleen klein hout verplaatsen als extra omdat de lier achterop zit.
Zwaar slepen voorin zal ook een enorme aanslag zijn op je vooras.
husky
@Fendt926Driver ja klopt, ik heb dat al eens overwogen op de andere trekker, maar extra 3e aansluiting op de voorlader was mij te duur, daarvoor zou ik het te weinig gebruiken...
Fendt926Driver
@husky 3 aansluitingen dw extra?
Of 3 koppelingen ( dubbelwerkend met een drukloze retour?)
Voor het proberen misschien slang tijdelijk van achter dw ventiel halen. Want in lader is alleen dw dicht en open nodig?

Zie uitrijwagens nogal vaak de stam bijna aan het eind pakken en het laatste stukje net onder de aankoppel plaat. En dunne lange stammetjes kun je dan op elke gewenste plek neer leggen.
Maar dat zul jij ook zeker kennen van jou uitrij wagen.
+1
husky
@Fendt926Driver op onze voorlader ziten knopjes om de extra fuctie te bedienen, dan schakel je er 1 uit en de extra functie in zegmaar, echter zijn alleen de elektrohydraulische magneetkleppen niet aanwezig, dit koste destijds al 800 euro... nou voor een paar keer gebruiken was mij te gek... ja met de bomenklem klem ik de stam ook wel eens onder het bord

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5445 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!