Foto van een Lanz Eilbulldog  , Neurheder oldtimer weekend 11 sept 2022. Foto is geplaatst door oldtimergek op 25-01-2023 om 12:40:37, met 4 reacties.

Lanz Eilbulldog

oldtimergek
Foto van een Lanz Eilbulldog , Neurheder oldtimer weekend 11 sept 2022

Reacties

roscho
Prachtige trekker.
Met zo'n ding kun je ook mooi met een caravan naar de camping.
Zie het filmpje:
MarcelFendt
@roscho dat gaat je wel een caravan kosten op ten duur, door de klappen en schudden komt vaak de opbouw los van de onderwagen, rijden er veel die hebben er een wagen tussen met bijv. trekker erop om dit op te vangen..

kennis van mij heeft een rubber balg tussen de gatenbalk en trekhaak gemaakt, om zodoende ze woonwagen ( omgebouwde schaftkeet op 2 Asser onderstel ) te sparen, dat werkt ook.
roscho
Quote Reactie van @MarcelFendt:
rubber balg tussen de gatenbalk en trekhaak gemaakt

Of in de dissel van de caravan, in het schuifstuk voor de rem, ook aan de andere kant een veer maken. Dan is hij alleen niet meer toegelaten achter de auto omdat hij daarmee niet goedgekeurd is door RDW.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lanz Eilbulldog ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!