Mij zal je niet snel horen stoefen overNew Holland, maar deze T 7.270 met Joskin drieassige mesttank vond ik toch echt wel stoer. Ondanks dat er eerst een Fendt 936 voor stond.Met de NH ervoor is het

New Holland T 7.270

266 foto's van @maarten-suykerbuyk

+2
Mij zal je niet snel horen stoefen overNew Holland, maar deze T 7.270 met Joskin drieassige mesttank vond ik toch echt wel stoer. Ondanks dat er eerst een Fendt 936 voor stond.
Met de NH ervoor is het veel kleurrijker.
De combinatie is van Eylenbosch uit Merchtem, een loonwerker die veel werk heeft in de rand rond Brussel en waar we veel mest heen brachten.

Reacties

+2
Nog een foto met de vrachtwagen en een foto van de Fendt 930 met Steeno cultivator die de mest onder werkte.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

JiGo
Ik heb ook een NH gehad die voorheen van Eylenbosch was geweest. Tip top in orde was die!
+1
Jeroen 86
De T7.270 op de foto is niet meer bij hem in gebruik. Maar rijd nu bij een chauffeur van hem. Met ondertussen ruim 17000uren. De joskin is ondertussen ook al enkele jaren weg. Daar zijn 2 dewa's voor terug gekomen
caseboy
Is zeker een prachtige combinatie zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.270 en hebben de trefwoorden mesttank , joskin en drijfmest spreiden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!