De oudste schlüter van belgie is nu ook in mijn bezit een schlüter DS 25 uit 1948 , dat deze de allereerste afgeleverde schlüter in belgie is al bijzonder,  wat nog veel bijzonderder is is dat deze

Schlüter DS 25

+11
De oudste schlüter van belgie is nu ook in mijn bezit een schlüter DS 25 uit 1948 , dat deze de allereerste afgeleverde schlüter in belgie is al bijzonder, wat nog veel bijzonderder is is dat deze niet in freising gebouw is maar nog in de oude motorfabrik in München, de schluter is in een buitengewone goede staat , tot nu toe zelfs zonder lekkages , enkel de achterbanden die trouws nog orgineel van fabriek zijn moeten vervangen worden
+1
roscho
Quote Reactie van @schluter jan van samang:
de achterbanden die trouws nog orgineel van fabriek zijn moeten vervangen worden

Prachtig ding. Die achterbanden zijn wel uniek en helemaal als het de eerste set nog is, 75 jaar oud. Zijn zulke nog te koop?
+1
@roscho ja dit is hamerprofiel of zoiets en is niet meer aan te komen , nu komen er gewone tractor banden op
Kramer U800
@schluter jan van samang Wat mankeert er aan de achterbanden dan? Wat is de maat?
@Kramer U800 is een 9.50 - 24 , deze banden zijn nog origineel van de fabriek en helemaal verduurt , er zitten klove in de band waar je tot op de binnenband kijkt dus het is een kwestie van meters voordat die ontploft , dus het wordt echt wel tijd voor nieuwe banden helaas is dit profiel niet meer te krijgen , ik ga er bkt,s of zetten ( agrimax)
+2
Kramer U800
@schluter jan van samang Apparte banden maat, maar begrijpelijk dat je er andere banden onder gaat zetten.

Reacties

+4
Martinsame
Echt prachtig gefeliciteerd
+3
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
schluterman
Prachtig trekker jan
+2
allis man
Leuke trekker en verhaal er bij.
+1
Rondeutz06
Wat een mooie aanwinst
+1
Pieterjaeken
Ben Trots op u kerel 👌👍
+2
Kramer U800
Wauw dit is wel iets heel unieks Jan. Proficiat 👏🏼
+2
Towaberg
Proficiat, dat is wel heel uniek. Tractor is in goede handen 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter DS 25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!