Foto van een Case International Meerdere met lakens over de motorkap tegen de nachtvorst.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 29-01-2023 om 20:26:10, met 11 reacties.

Case International Meerdere

+3
jordi 1455
Foto van een Case International Meerdere met lakens over de motorkap tegen de nachtvorst.

Reacties

+4
Wimariete
Thuis een foto gemaakt Jordi? Mooi gezicht zo deze trekkers. Het spreekwoord geld nog steeds zo te zien , een inter start niet in de winter. 🤭
+2
cyrus-van-gelder
@Wimariete De mijne anders toch echt wel Wim!!!

🙂🙂🙂🙂🙂
komt natuurlijkomdat ie gereviseerd is. Er ligt ook een beest van een accu in. Toen het hier laatst _ 11 was startecie probleemloos.
Vond het voor me zelf wel steenkoud op dat ding

🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶
+3
Wimariete
@cyrus-van-gelder Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Behaalde resultaten in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.
+2
cyrus-van-gelder
@Wimariete nee dat is zo.
Maar ik heb alle zwakke punten bij mij inter 644 er nu zo,n beetje wel uitgefilterd ,en er voor gezorgd dat het behoorlijk verbeterd is. Scheelt een hoop gedoe/ ergernis.
+1
Wimariete
@cyrus-van-gelder Dat heb je goed Cyrus. Als alles optimaal in orde is aan een motor, kun je veel ergenis voorkomen. Geeft veel plezier en vertrouwen in de trekker als hij onder alle omstandigheden direct start.
+1
SJB533
@Wimariete
Dan wordt het eens tijd, dat je een trekker leert starten... En natuurlijk zorgt, dat hij up to date is. Dus een degelijke trekkeraccu, ipv een, die in een gazonmaaier nog te licht is, Kijken of je dynamo en startmotor goed zijn etc
+1
cyrus-van-gelder
@SJB533 er lag een accu van 110ah in met een start capaciteit van 750 in . Dat is nu dus 140 Ah met een capaciteit van 1000.
Nou dat scheelt nogal!!!!
Er is ook nog een nieuwe dynamo op gekomen, een snellere Startmotor en ook nog een nieuwe massa kabel.
Ook alle bedrading nagekeken/ vervangen.
En kompleet gereviseerd he?
Dus dan start ie echt wel
  • 👍👍👍👍👍👍
+2
Massey 2705
En , helpt het zo,n deken over de motor kap ?
+2
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 misschien ook nog een paar geitewollen sokken om de banden doen. Zal ook vast helpen.
  • 😜😜😜😜😜😜
+2
jordi 1455
@Massey 2705 Niet uitgeprobeerd.
verwijderd
+2
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 valt te proberen Jaco. Ik heb maat 48, dus daar komen we vast een heel eind mee.
  • 😜😜😜😜😜😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Case International ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!