De zoveelste saaie vergadering wat opgeleukt vandaag vanuit een Kubota cabine. Onze online vergadering tool Teams knipt mooi de persoon achter het scherm uit en zet die af op een gekozen achtergrond.

Kubota interieur

+6
Valtra man
De zoveelste saaie vergadering wat opgeleukt vandaag vanuit een Kubota cabine. Onze online vergadering tool Teams knipt mooi de persoon achter het scherm uit en zet die af op een gekozen achtergrond. Zo toch even het winters gevoeltje op bureau kunnen vergeten.

Reacties

Jotke
Doet me denken aan een scène in de film "Forgetting Sarah Marshal".🙊

Daarom doet iemand dit ook.
Valtra man
@Jotke nooit gezien, goeie film?
Jotke
@Valtra man

Ja. Gaat over een man die een relatie had met een actrice maar door haar wordt gedumpt en er dan helemaal doorheen zit.

Zelf maakt hij muziek voor de serie waarin zij speelt. Als ik het goed heb zijn stiefbroer adviseert hem op vakantie te gaan. Hij wil naar Hawaï, zijn ex wou daar ook altijd graag heen. Wordt hem afgeraden maar gaat toch maar heeft nog niks geboekt. Ontmoet daar een knappe lieve receptioniste in het hotel dat op de duurste kamer na vol zat. Nadat zijn ex daar opduikt met haar nieuwe vriend( een bekende muzikant) regelt die receptioniste gratis die dure kamer voor hem.

Zij gaan samen uit en zo volgen er meermaals grappige en ongemakkelijke momenten met hun en zijn ex en haar nieuwe vriend enz. Vind het zelf een leuke film. Meermaals gezien. Vorige maand ook een keer op tv geweest.

google.com/search/…
+1
Valtra man
@Jotke Zowaar de eerste filmreview op tractorfan! 🙂
Valtra man
@Jotke nooit gezien, goeie film?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!