Als ik ooit een fendt koop dan graag in deze kleur, ik vind het mooi. Wintershow de Vor Achterveld 2010. Of was het al Mechan?

Fendt Meerdere

+4
GerbertXL
Als ik ooit een fendt koop dan graag in deze kleur, ik vind het mooi.
Wintershow de Vor Achterveld 2010. Of was het al Mechan?

Reacties

+2
bart99
Mooie samenstelling zo idd, die witte velgen staan onder de groene versie ook erg strak. Veel beter dan zwart 😅
+4
Hanomag22
Ford kleurstelling. Liever een echte Ford dan,….
J asper
De eerste 720’s van onze loonwerker zaten nog de vor stickers op.
+1
zettelmeyer
@J asper welke loonwerker🙈
+3
jd3140jb
Vroeger had ieder trekkermerk zijn eigen karakter, en de daarbij horende kleuren. Je was er voor, of er tegen. Tegenwoordig lijken de verschillende trekkermerken steeds meer op elkaar, en als ze dan ook nog met elkaars kleuren gaan klooien... Dan is het laatste restje eigen karakter ook nog weg. Ieder zijn ding, maar ik vind het maar niks. En dan heb ik het alleen over het uitzicht, niet over de kwaliteitsverschillen tussen de verschillende merken. Stel je voor dat -ik zeg maar wat- een zekere GW het morgen in zijn kop krijgt om zijn (welbekende) inter blauw en met zwarte velgen te schilderen? @Gavrie Willemsen Dit is zeker GEEN suggestie, ik hoop hem ooit eens gewoon in het rood-wit te komen bewonderen. Waarschijnlijk ben ik oud aan 't worden, maar de uitspraak "vroeger was alles beter" is soms wel waar.
+1
Gavrie Willemsen
@jd3140jb ik ben het helemaal met je eens. Er zijn in mijn ogen maar 2 merken waar je kleur kan kiezen en dat is Valtra en Fendt waar je vanuit de fabriek kleuren kunt kiezen….
+1
PieterA
@Gavrie Willemsen Bij Deutz-Fahr heb je de Warrior. Aanvankelijk de luxe uitvoering van het topmodel die was zwart.

Een Warrior die niet zwart, maar groen is vind ik nog wel kunnen. Een gewone die ze zwart gemaakt hebben vind ik dan weer jammer. Ook jammer dat je sommige kleinere typen nu ook in "Warrior" kunt krijgen.
Fendttrisixfan
@Gavrie Willemsen denk dat het bij ieder merk hetzelfde is, als je wat geld op tafel legt zullen ze hem echt wel een ander kleurtje geven
+1
rubenv
@Gavrie Willemsen john deere en steyr spuiten ze ook oranje vanuit de fabriek voor zo ver ik weet
Gavrie Willemsen
@rubenv ja dat zijn “communal-kleuren” voor de gemeentelijke overheidsdiensten
+1
Towaberg
@Gavrie Willemsen bij valtra passen ook wel meerdere kleuren vind ik persoonlijk.
+1
Gavrie Willemsen
@Towaberg dat is gewoon omdat we dat van vroeger ook al gewoon zijn….
Towaberg
@Gavrie Willemsen hoogstwaarschijnlijk is het dat wel ja😉
@Gavrie Willemsen vroeger was het toch alleen maar Valtra met al die kleuren.later ok Fendt ja in de speciale blauwe kleur😉Mf tegewoordig ok al zwart.JohnDeere kan ook al Tegewoordig. zwarte velgen onder een hert ik vind het niet mooi
+6
Gavrie Willemsen
@johndeere6910forever ik HAAT zwarte velgen…..
@Gavrie Willemsen snap ik vind het zelf ok niks
bart99
@johndeere6910forever Fendt is er ook wel in meerdere kleuren
@bart99 zal wel ja maar ik kende alleen dat blauw of de gemeente kleur oranje
+1
newholland6640
@jd3140jb

Toch wel apart dat het in de vrachtwagen wereld heel normaal is
+1
huub
@jd3140jb
Quote:
Waarschijnlijk ben ik oud aan 't worden

Als ik naar je profielfoto kijk ben je al redelijk over de datum 😜

Bij New Holland lijkt het Maserati blauw ook het nieuwe normaal te zijn.
+3
marco955
Deze loonwerker had altijd ford / New Holland trekkers. Hij had een FENDT op demo maar klanten belde hem op dat zijn concurent bij de buurman aan het werk was . Dus hij heeft als geintje tegen de verkoper gezegd , als de FENDT in New Holland kleuren geleverd kan worden dan koop ik er 1 . Hij heeft nu meerdere FENDT trekkers in deze kleuren
+1
dennisbouter
@marco955 en niet onbelangrijk, het hele machinepark staat in de blauwe kleur
+3
huub
Quote Reactie van @marco955:
maar klanten belde hem op dat zijn concurent bij de buurman aan het werk was

Hebben die mensen niks te doen? 🤔
+3
J asper
@huub Ze laten loonwerker ja toch komen hebben ze daar tijd voor😜😂
@marco955 klopt ja dat hij nu meerdere Fendts in deze kleuren heeft.
Kramer U800
@marco955
Quote:
als de FENDT in New Holland kleuren geleverd kan worden dan koop ik er 1

Dat klopt inderdaad, dat zijn typische uitspraken voor Gerard Groenestein 😂
Farmtractor2.0
Soms wordt ook voor een andere kleur dan standaard gekozen vanwege werkzaamheden voor de overheid, heeft iets te maken met uitstraling/voorkomen (opdrachtgevers bij de overheid hebben over het algemeen weinig smaak wat trekkers betreft)
+1
jd3140jb
@Gavrie Willemsen
Quote:
ik HAAT zwarte velgen…..
Oef, de inter is gered. Fijn dat te horen 😄
jd3140jb
@huub
Quote Reactie van @huub:
Als ik naar je profielfoto kijk ben je al redelijk over de datum

Vroegrijp is het begin van halfrot zeggen ze hier thuis 😄. Maar ik merk het aan veel zaken dat ik geen 25 meer ben en daar kan ik soms wèl en soms niet mee leven. Hoe ouder je wordt, hoe beter je leert afstand (en afscheid) nemen. Afstand nemen went, afscheid nemen went nooit. Maar ik bekijk het positief, de jaren van wijsheid liggen nog voor mij. Ik heb dus nog veel om naar uit te kijken.
jd3140jb
@newholland6640
Quote:
Toch wel apart dat het in de vrachtwagen wereld heel normaal is

Dit heeft veel te maken met de profilering/het imago van de transporteur. Veel transporteurs met een redelijk tot groot wagenpark kiezen voor uniforme kleuren voor het ganse wagenpark, net voor die herkenbaarheid. Ze willen gezien worden (en dat mag ook). Hun vrachtwagens zijn hun uithangbord. Voor de landbouwwereld speelt dit minder denk ik, ook omdat de meesten toch in een beperkte regio rondom hun bedrijf werken en ze toch voornamelijk beoordeeld worden op de kwaliteit van de produkten die ze verkopen. Met welke machines ze die produkten winnen, interesseert de consument meestal geen hol, als de prijs maar niet te hoog is. Transporteurs produceren zelf niks, maar vervoeren de produkten van derden, en dan is 'imago' een gevoelig puntje, ook bij hun klanten. Uiteraard is dit niet overal zo, maar het speelt wel mee.
newholland6640
@jd3140jb

Tegenwoordig is het andersom. Grote bedrijven allemaal wit. De rest in kleur
Jeroen 86
Bij New holland kan je ook af fabriek de blue power kleuren krijgen. De eerste blue powers kwammen in zeebrugge toe in normale kleuren en werden bij een plaatselijk carrosseriebedrijf herspoten. De blue powers vinden hun oorsprong bij een loonwerker die iets speciaal wou. Een tijdje later zochten ze bij NH iets speciaal voor de verjaardag van iets en zagen ze deze staan bij de dealer. En zo werd de blue power geboren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!