Foto van een Fendt 312 Vario TMSBezig met groot transport vanmiddag. De 8ton mobiele kraan kon de grootste maar net boven de rand van de kipper tillen met het schuifblad op de grond.

Fendt 312 Vario

+4
dutchgamer
Foto van een Fendt 312 Vario TMS
Bezig met groot transport vanmiddag. De 8ton mobiele kraan kon de grootste maar net boven de rand van de kipper tillen met het schuifblad op de grond.

Reacties

+2
bart99
Gelukkig geen noodstop hoeven te maken zo te zien🙈
dutchgamer
@bart99 nee dit was net na het laden toen de spanband er net op zat.
+1
wim-same
@bart99 Ik had ze inderdaad liever een keer doormidden gehaald, en IN de bak gelegd, als het voor brandhout is tenminste. Voor zaaghout is het een ander verhaal, maar dan wel meer lading zekeren.
+1
brauheist
Haha 1 bandje🙊😅
dutchgamer
@brauheist aan de kipper zitten ook maar 2 ogen om aan vast te maken. 1 aan beide kanten halverwege aan de bak. Heb wel max 15km/h gereden op de rechte stukken. Ik hoefde maar 1,7km te rijden. Deze gingen naar Stichting tot behoud van Kamper Botters. Die willen ze natuurlijk in 1 geheel hebben.
brauheist
@dutchgamer ik zou ook niet te hard rijden zo nee, ligt aardig op het randje volgesmij,
dutchgamer
@brauheist hij ligt een beetje diagonaal
+1
MF 2725
Vaak ben je te bang! 😂
+1
BEboer
Gisteren ook spannend ritje met hout 😂

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 Vario en hebben de trefwoorden boom transport en Groot vervoer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!