Foto van een Ford 7840 aan het mest overpompen met dit prachtige weer. 14 tank vol dus 70 kuub pompen we van de mestput onder de mesthoop naar de mestzak. Zo hebben we weer een maand opslag onder de m

Ford 7840

+2
Pieter Buren
Foto van een Ford 7840 aan het mest overpompen met dit prachtige weer. 14 tank vol dus 70 kuub pompen we van de mestput onder de mesthoop naar de mestzak. Zo hebben we weer een maand opslag onder de mesthoop. We pompen de put ongeveer half leeg zodat het mestniveau nooit onder het grondwaterniveau komt.
+1
Weidezicht
@Pieter Buren mooie ford, wij hebben dezelfde, ook ford met blauw dak. Sle. Ligt echter al paar weken in stukken bij dealer voor vervangen synchromes.
Pieter Buren
@Weidezicht heeft die trekker al veel uren gelopen?
Weidezicht
@Pieter Buren 8900. Synchro vooruit/achteruit. Blijkbaar problemen met onderdelenleverantie, is al 4 weken bij de dealer.
Pieter Buren
@Weidezicht deze heeft 9600 uur. Als de olie koud is gaat voor-/achteruit ook niet soepel en moet je stilstaan. Zodra de boel warm is kun je rijdend van richting wisselen.
4 weken bij de dealer is best lang. Ook een vervanger op het erf of kun je wel een tijd zonder die trekker?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7840 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!