Speciaal transport op de zaterdag!. Foto is geplaatst door barteltie op 05-02-2023 om 08:34:15, met 13 reacties.

Weekje op vakantie

+5
barteltie
Speciaal transport op de zaterdag!

Reacties

+7
barteltie
200 meter voor de eindstreep werd het toch nog een uitdaging🤣😅

(klik om te vergroten)

Pech onderweg
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @barteltie:
Pech onderweg

Met dat 'reservewiel' heb je de eindstreep op asfalt toch nog kunnen halen denk ik?
+3
barteltie
@WaterDeutzer ja is een 6 tons "hondje" die heeft het gelukkig overleefd👌
+4
DANOONTJE POWERR
Deze valt best mee.
Ik heb er eens één opgehaald waarvan de dissel verrot was.
Paar balken eronder en 4 lijmtangen. 🤗
Hoefde ook niet ver gelukkig.
+3
barteltie
@DANOONTJE POWERR deze dissel was nog warm toen de foto werd gemaakt. Ter plekke er onder gebakken🤣 keet is verder nog mooi hard alleen heeft iemand het project overschilderen nooit afgemaakt😅
JvH 1120
Ik heb er ook ooit een opgehaald was het in eerste instantie ook van plan om hen gewoon achter de tractor te hangen , maar na de bandjes nog eens goed te bekeken hebben toch maar besloten het hele ding op een dieplader te duwen.
Als ik nu deze foto zie blij dat ik dat toen gedaan heb 😀
barteltie
@JvH 1120 hier ook wel over gedacht maar om dat ding op een dieplader te duwen leek ons ook nog wel een hele tour. Was weinig ruimte waar die stond. De 1e 100 meter was door de modder over 4 bouwkavels🤣
SJB533
Klomp kan dat makkelijker 🤣
+1
barteltie
@SJB533 makkelijker is niet altijd leuker🤣
SJB533
@barteltie
Ligt eraan. Hier hebben we al politie met auto's. Bij jullie rijdt de veldwachter al op een varken? Of hebben jullie nog geen varkens? 🤔
+1
barteltie
@SJB533 dit transport had de politie lopend wel in kunnen halen maar heb ze niet gezien🤣 Heb wel eens gehoord dat stapvoets onder begeleiding heel veel mag maar eigenlijk geen idee of t echt zo is.
+1
JvH 1120
Dat probleem had toen ook wel een beetje caravan stond ook bij een nieuwbouw waar de gemeente daarna een wegversmalling had gemaakt dus ook geen ruimte meer.
Ik had toen een kogel op de heflat gemaakt en daar een hydraulische toplaag schuin naar beneden tussen zodat ik ook kon duwen met de hef kon mooi met de hoogte variëren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!