Foto van een John Deere 6120MHet is alweer bijna een jaar geleden, carnaval 2022!Op veel plekken nog zonder optocht maar in Esbeek( Haaikneuterrijk) bestaat carnaval niet zonder optocht! In slechts en

John Deere 6120M

Jotke
Foto van een John Deere 6120M

Het is alweer bijna een jaar geleden, carnaval 2022!

Op veel plekken nog zonder optocht maar in Esbeek( Haaikneuterrijk) bestaat carnaval niet zonder optocht! In slechts enkele weken tijd wisten ze vorig jaar een kleinere maar zeker mooie optocht te creëren.

In de optocht kon het vertrek van John Deere per 1 januari 2022 natuurlijk niet uitblijven. Ondanks dat ontbrak het merk niet in de optocht. Hier als duwtrekker achter de prinsenwagen der Haaikneuters!

26-02-2022, Haaikneuterrijk( Esbeek).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6120M en hebben de trefwoorden poseren , carnaval , john deere , humor , geert-jan de kok bv en Carnaval 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!