Foto van een John Deere 6120MHet is alweer bijna een jaar geleden, carnaval 2022!Op veel plekken nog zonder optocht maar in Esbeek( Haaikneuterrijk) bestaat carnaval niet zonder optocht! In slechts en

John Deere 6120M

+2
Jotke
Foto van een John Deere 6120M

Het is alweer bijna een jaar geleden, carnaval 2022!

Op veel plekken nog zonder optocht maar in Esbeek( Haaikneuterrijk) bestaat carnaval niet zonder optocht! In slechts enkele weken tijd wisten ze vorig jaar een kleinere maar zeker mooie optocht te creëren.

In de optocht kon het vertrek van John Deere per 1 januari 2022 natuurlijk niet uitblijven. Ondanks dat ontbrak het merk niet in de optocht. Hier als duwtrekker achter de prinsenwagen der Haaikneuters!

Op deze foto werd de prinsenwagen in de rij bij de andere creaties gezet waar het geheel nog tot de woensdag na carnaval te bewonderen was vanaf de doorgaande weg/fietspad. De prinsenwagen was dit jaar nieuw en zal dus ook de editie van 2023 en 24 sieren, na 3 jaar wordt deze doorgaans vervangen.

26-02-2022, Haaikneuterrijk( Esbeek).

Reacties

newholland-
Wat bedoel je met vertrek van John Deere 🤔
Jotke
@newholland-

Geert-Jan de Kok zit in/komt uit Esbeek.😉

Die heeft de landbouwdevisie inclusief het John Deere dealerschap per 1 januari 2022 verkocht aan Kraakman. Alleen grondverzetmachines en verhuur is gebleven dus zodoende vertrek John Deere.
newholland-
@Jotke oké volgens mij is er ondertussen in Nederland nog maar1 dealer en dat is kraakman☹️
+1
Jotke
Quote Reactie van @newholland-:
maar1 dealer en dat is kraakman

2 grote. Kraakman en GroeNoord en nog een redelijke hand vol kleine.

In ieder geval: LMB Den Otter BV, Schipper Mechanisatie, De Vor Brandes, Vlastuin, Lesscher en Veenstra. Kan zijn dat ik er nog een vergeet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6120M en hebben de trefwoorden poseren , carnaval , john deere , humor , geert-jan de kok bv en Carnaval 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!