Ik heb de foto niet gemaakt om de kleur maar om de bumperstumper. Mooie plakjes ijzer die je er per stuk af kunt halen, ook dat groene stuk is een plak ijzer. In het midden een frame voor een moederbl

John Deere 6230R

+2
GerbertXL
Ik heb de foto niet gemaakt om de kleur maar om de bumperstumper. Mooie plakjes ijzer die je er per stuk af kunt halen, ook dat groene stuk is een plak ijzer. In het midden een frame voor een moederblok (denk ik). Die paaltjes aan de zijkant vind ik nergens op lijken, vooral omdat het voor de veiligheid zou moeten zijn maar dan wel van die spiezen aan de zijkant.
@GerbertXL hij staat bij Schipper zo te zien?
Ruben-Wind
@johndeere6910forever oude van Westerman Grondverzet lijkt het.
gertjan-smid
@Ruben-Wind klopt idd

Reacties

+1
zettelmeyer
Pff wat een lelijk ding.... de bumper is niks veiliger...
+5
CaseCS130
Toch heeft onze tractorfan vriend er de nodige verkocht, is in ieder geval succesvoller geworden dan zijn extratrekker verhaal.
Zwarte velgen trouwens niet om aan te gluren op een jd.
+2
rommert14
@CaseCS130 echt he, wat een lelijke trekker zo
+3
GerbertXL
@CaseCS130 ik vond het een treurige vent met enorm lange tenen. Maar het mag best gezegt worden vind ik dat dit wel echt een heel net product is.
Jotke
Quote Reactie van @CaseCS130:
extratrekker

Dat was z'n account toch?

Wat kon die spammen zeg.

Heb hem keer op de Agritechnica gezien. Heel verhaal, folder in de hand gedrukt. Volgende stand in de prullenbak.🙊
+1
CaseCS130
@Jotke Ja wat Gerbert zegt, een treurig figuur zonder zelfreflectie.
+1
Jotke
@CaseCS130

Ja op Facebook zit ie ook pagina's van LMB's in reacties vol te spammen en in groepen.

Blijf het lelijke gedrochten vinden!
KlaasM
Die paaltjes zijn meer voor het zicht dan voor de veiligheid! Zijn stalen paaltjes.
GerbertXL
@KlaasM dat snap ik, maar maak je de dan van lekker flexibel kunststof. Maar het kan zijn dat iemand anders dat gemaakt heeft natuurlijk.
KlaasM
@GerbertXL klopt, flexibel kunstof was beter geweest. Toevallig vanmorgen ook nog bij 1 gestaan. Tis leuk bedacht maar fictioneel lijkt het me niet. Kheb ook nog nooit een werktuig ik de fronthef zien hangen met deze bumper er tussen
gertjan-smid
@KlaasM zeker wel functioneel, en meeste werktuigen passen er gewoon bij voor. Had bij deze trekker de rolbezem er wel voorin hangen, kon gewoon volledig links en rechts gekanteld worden
Erg jammer van die zwarte velgen is deze nie van Gerittsen Ederveen? @GerbertXL ? trekker komt me bekend voor
+1
GerbertXL
@johndeere6910forever ik zou het niet weten. Ze zeiden dat het een occasion was maar ze houden me weleens vaker voor de gek 😄
@GerbertXL ik had die jongen waar ik van dat tie geweest was al geappt.maar die hebben hem nog die rijden met die Jd in deze kleuren die eerst bij vd mheen heeft gelopen.
+2
deutzieee
@johndeere6910forever oude van westerman denk ik
TomH
De bumpers van tractorbumper zijn wel een stuk vriendelijker. Rijden er hier ook een aantal van rond. Die hebben wel kunstof stokken ipv ijzeren. Alleen het na deel daar van is dat de fronthef niet meer te gebruiken is met de bumper er in.
+1
JD 6110
@TomH gewoon bumper er af dan. Er hoeft toch geen bumper tussen de Trekker en front maaier te hangen
TomH
@JD 6110 Klopt licht ook wel aan de toepassing. In het groen werk zijn deze wel handig. Borden rek, rubberschuif, grondbak enz kan er zo in. Deze heb je er ook niet zo snel af als de tractorbumper.
+1
Jotke
Quote Reactie van @TomH:
Alleen het na deel daar van is dat de fronthef niet meer te gebruiken is met de bumper er in.

Ligt er aan wat je een nadeel vindt.

Die bovenstaande bumper is misschien leuk dat ze niet zomaar onder de band beland maar vervolgens heb je wel een fronthef of frontgewicht frontaal in je bumper of motorkap van je auto...

Een safetyweight van tractorbumper houdt alles tegen, plus je hebt nog een extra kistje bij. Een bumper heb je mijn ogen alleen iets aan als je niks in de fronthef hebt hangen.

Ik denk dat er ook wel een markt is voor tractorbumper om bumpers te maken doe je aan een trekker zonder fronthef kunt hangen.

Die agribumper of hoe heten die dingen van die bumperstumper is daar geschikt voor maar ik zou zo'n lelijk gedrocht wat ook nog eens maar halvebak bescherming biedt niet willen. Dan veel liever de safetyweight van tractorbumper. Dat zijn( in de juiste bijpassende kleurstelling) sierraden en maken een combinatie alleen maar mooier. Mijn voorkeur gaat uit naar de safetyweight in dezelfde kleur als het merk maar ook in andere kleuren zien ze er nog altijd beter uit dan die bumpers van de stumper!

(klik om te vergroten)

+1
TomH
@Jotke Je verhaal klopt helemaal naar mijn idee. Op de tractorbumper is ook super mooie reclame te maken ja.
JD 6110
Mis de groene rand nog in de zwarte velg
Quote:

(klik om te vergroten)

Johny power
Deze trekker staat al best lang te koop. Geen idee wrm zoiets niet verkocht word, word misschien te veel voor gevraagd?
JiGo
@Johny power het bedrijf heeft hem ook niet lang gehad volgens mij.
JD 6110
@Johny power kan hem niet vinden op internet? Link ?
gertjan-smid
@Johny power heeft niet heel lang tekoop gestaan. Tenminste niet bij ons( westerman grondverzet ), deze heb ik destijds nieuw gekregen en is na het tekoop zetten vrij snel verkocht
+1
JCfendt307lsa
Volgens mij is deze van loonbedrijf van Dijk uit Leusden. Schipper heeft wel meer klanten met JD's met zwarte velgen, zoals die 6170R die eerst van VD Mheen was, en nu inderdaad in Ederveen loopt. Vd mheen heeft nu een 6195R op zwarte velgen.
Oke dat wist ik niet.je kun ok nie alles weten he haha
GerbertXL
Ieder z'n smaak, ik vind het lelijke dingen die gewone frontgewichten met vleugels eraan (topstang ontbreekt hier om de 1 of andere reden).

(klik om te vergroten)

deutz dx 470
@GerbertXL indd ook gewoon omdat je dan nerges meer de bocht krijgt omdat het zo vooruit steekt en breed is. Daarom zou k ook voor zo n agribumper gaan dan heb je toch minder snel n hoekpaal mee 🤣
bart99
@GerbertXL Mooi is idd anders. Vind zoiets wel een mooie agribumper, of zoals jouw kraanblok. Mooier als dat nieuwachtige

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!