Beekman Vaassen aan  het mest strooien. Foto is geplaatst door pekkerietfan op 12-02-2023 om 19:56:57, met 9 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV

+2
pekkerietfan
Beekman Vaassen aan het mest strooien

Reacties

Mikkell
Zou het een 6160.4 zijn?
Mikkell
Zou het een 6160.4 zijn?
+1
@Mikkell nee is een gewone 6190, een 4 cilindertje voor zo'n kar komt niet goed denk...
wim-same
@Deutz-Fahr-Rijder Een 4 cilinder kan deze strooier makkelijk trekken, als er maar normale verteerde mest in ligt. Dit zijn gewoon kuilvoer plakken. Dit moet je eigenlijk eerst een jaar laten verteren en omzetten, dan heb je wel mooie mest.
sjonnies
@wim-same nou dat valt tegen hoor. Loonwerker zit hier jn de buurt. Maar als ze ziet strooien en wel eens hoory houdt het niet over met 190 dus die 4 cil kun je vergeten te zijn gigantisch bakken en je wilt als loonwerker toch wat per uur verzetten
wim-same
@sjonnies Ja, en hoe is de mest dan ? als ik op de foto kijk is het ook geen mest maar pure kuilvoer plakken.
sjonnies
@wim-same ze strooien veel bij geitenhouders. Maar ook akkerbouwers. Opzicht t strooien zelf trekt niet zwaar maar 't gewicht wat je elke x voort moet trekken is 190 pk geen overbodige luxe.
pekkerietfan
Dit was veel vaste mest vermengt met wat slootafval, dat trekt wel zwaar denk ik. Verder gaf het wel een mooi verspreid beeld op het land. Geen grote hompen en brokken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!