Als je door het dorp rijd met je vrouw en zegt; “he maak eens een mooie foto van die 824!”Pas toen ik de foto te zien kreeg zag ik dat de haakarm mij wel heel bekend voorkwam. Menig TF’er zal

Fendt 824

+8
Als je door het dorp rijd met je vrouw en zegt; “he maak eens een mooie foto van die 824!”
Pas toen ik de foto te zien kreeg zag ik dat de haakarm mij wel heel bekend voorkwam. Menig TF’er zal ‘m ook al meermaals gezien hebben.
Ik heb er in ieder geval veel uren mee versleten in het verleden.
De Jan Veenhuis bak staat er ook best mooi op.

Reacties

+3
Nog een foto.

(klik om te vergroten)

+1
caseboy
@maarten-suykerbuyk foto genomen bij de viaduct over het spoor bij station essen
@caseboy jawel 👍
+8
Gavrie Willemsen
Ha ha inderdaad, sinds we 3 haakarm auto’s hebben en ook volop de laatste tijd met 3-assers rijden stond deze Dezeure haakarm wel heel veel stil bij ons. Mooi dat hij een 2de leven krijgt bij een startende collega grondwerker hier op eigen dorp. Bij ons heeft hij 17.000 uren voor de Fendt 818 gestaan. Er zijn zelfs jaren geweest dat de haakarm er niet afgeweest is.
+1
@Gavrie Willemsen jawel voor trekkertrek! 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 en hebben de trefwoorden haakarm en dezeure geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!