Foto van een Fendt 514 C, eerste mest ook weer kwijt 💪🏼💩. Foto is geplaatst door BartFarming op 16-02-2023 om 14:53:38, met 10 reacties.

Fendt 514 C

+3
BartFarming
Foto van een Fendt 514 C, eerste mest ook weer kwijt 💪🏼💩

Reacties

leonardvdm
Mooie combi💪💪

Hoeveel kuup is die tank
+1
BartFarming
leonardvdm
@BartFarming gaat mooj dus voor de Fendt
mf 6150
Dikke beer, nog een keer voorspatborden en achter verlengers monteren?
BartFarming
@mf 6150 Ja voorspatbord staat idd nog op de planning! Vorig jaar dikke banden opgegooid maar omdat we er ook altijd de kuil mee aanrijden nooit meer gekeken naar spatborden. Moet even een systeem hebben dat ze er ook snel weer vanaf zijn, want nu met hier en daar nog wat modder mis ik ze wel😜😜 en voor het uiterlijk uiteraard😉
1046
@BartFarming ik had op mijn 312 een systeem dat een spatbord met 2 m16 bouten vast zat op de steun die op het fuseestuk zit.
Was er zo af. Ik zat ook veel op de kuil en ook veel in het grondverzet
+3
johndeere6230
Quote Reactie van @BartFarming:
Moet even een systeem hebben dat ze er ook snel weer vanaf zijn

2 stukken aftakaspijp eraan lassen, trek je ze er zo af. Hadden we eerder bij de 6200 met grasvork ook, met de 3 messen in de miedema trok je helemaal proppen mee dan 😅
1046
Beco tank , zie je nie veul👍🏻
bart99
@J asper Dit wil je

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 514 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!