Foto van een Fendt 718 gaat perfect met de nieuwe tank en de gps👌🏻. Foto is geplaatst door langeniebange op 18-02-2023 om 09:20:09, met 19 reacties.

Fendt 718

langeniebange
Foto van een Fendt 718 gaat perfect met de nieuwe tank en de gps👌🏻

Reacties

+1
2850Johndeere6R
Ziet er strak uit👌🏽
+10
Siete
Dat kastje daar, dat zou ook een mooie optie zijn bij sommige vrouwen.... 🙈
Heb je foto's wat gevolgd, gaat mooi daar met de nieuwe aanwinst. 👌👌
+1
langeniebange
@Siete ja klopt loopt er super over helemaal voor deze tijd van het jaar!
+2
Siete
@langeniebange
Het valt ons ook op dat het droger is dan de meesten denken. Plekken waar we anders stukken oversloegen ligt nu de mest al zonder problemen op. Mooi begin van t mest seizoen zo 👌👌
@Siete hier is het precies andersom, valt stiekem toch nog best tegen hoe het land bekwaam is. Hebben afgelopen 2 dagen wel wat plek gemaakt in de put maar nu liggen we er weer uit door de regen. Normaal kunnen wij altijd wel heel vroeg rijden, maar onder de rivieren hebben we wat meer regen gehad in januari.
Siete
@Deutz-Fahr-Rijder
Ja dat had ik idd begrepen...
Berichten zijn hier niet heel slecht verder. Kan wel ns een buitje vallen, maar wordt niet op grote schaal regen verwacht gelukkig
+1
@Siete deze week zullen we even stil liggen, week erna verwachten we wel vollop los te kunnen. Mooi dat het bij jullie ook goed loopt👌👌
gerrit power
@Deutz-Fahr-Rijder kun je mooi carnavallen
+1
@gerrit power haha idd, zou kunnen ja. Maar wat dat betreft ben ik een nep Brabander, carnaval geef ik niks om...
+1
gerrit power
@Deutz-Fahr-Rijder Jah hier moeten we morgen ook gewoon weer rijden met sleepslang
@gerrit power op de meeste plekken hebben ze gewoon rustig door gereden dit carnavalsweekend volgens mij. Zijn er maar zat die liever vandaag dan morgen wat mest uit de put hebben.
+1
Baltus_steyr
@Siete ik heb hier donderdag nog een rondje gedaan in de natte hoeken en daar hield het niet over. Gisteren heb ik een van de natte hoeken bijna helemaal bemest en liep er mooi over. Heeft in die paar dagen al mooi aangedroogd, daar stond ik zelf ook van te kijken!!
+1
CaseCS130
@Siete laat de Misses het maar niet horen thuis 🙈. Voor politici zou het ook fijn zijn, zijn er zat waar meer poep uit komt dan door deze klep gaat.
+1
Siete
@CaseCS130
Die is jaren geleden al gestopt met mij serieus te nemen 🤣🤣😅
+2
schluterman
@Siete dit bedoel je

(klik om te vergroten)

+2
RaHeados
@schluterman klep dicht kan soms ook niet verkeerd wezen 🤣
geerts 88
Heb je bedieningskastje nu aan de linkse kant van de cabine hangen?
Fendt926Driver
@geerts 88 ja de zuigarm zit bij de veenhuis toch ook links

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 718 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!