Foto van een PZ Onbekend heeft iemand toevallig zwadborden liggen voor deze hark ?. Foto is geplaatst door hobbyist mf 35 op 19-02-2023 om 14:11:39, met 15 reacties.

Pz jumbo 420

hobbyist mf 35
Foto van een PZ Onbekend heeft iemand toevallig zwadborden liggen voor deze hark ?

Reacties

+1
langeslagdiesel
Zijn verlengde ds 5000 zwadborden. Dus daar ff een sloper van zoeken en ff verlengen.
hobbyist mf 35
@langeslagdiesel ga het in de gaten houden is maar weinig van te vinden vindt ik.
hobbyist mf 35
@langeslagdiesel ken jij de pz jumbo 420 ? Heb deze gisteren gekocht. Zo ver ik weet is deze alleen voor het harken en te gebruiken voor midden en zij afleg.
jehan
@hobbyist mf 35 dit is een gecombineerde machine kun je mee schudden en harken.
jan-kees same
Dit lijkt wel het grotere broertje van de hs 360,zit er op 1 rotor geen hendel ?als dat zo is kan je er ook mee schudden
hobbyist mf 35
@jan-kees same ik zal morgen eens kijken heb hem nog niet goed bekeken. Zal ook wel effe wat foto's maken, denk zelf dat die alleen voor het harken was bedoeld.
+1
langeslagdiesel
@hobbyist mf 35 ik heb deze machine gekend ja. Heeft gedraaid bij iemand in de buurt. Was alleen voor het harken. Was niet echt een schoon werkende machine als er roest op de tanden zat. Was ook meer een hooi hark dan een gras hark.
hobbyist mf 35
@langeslagdiesel leuk, dus ik moet proberen de tanden goed blank te houden. Ik eigenlijk altijd hooi dus dat komt wel goed met harken denk ik.
jehan
Moet je de tanden niet verzetten bij harken stonden ze in andere stand dan bij schudden dacht ik
hobbyist mf 35
@jehan nee deze tanden kun je niet verzetten lees net van @langeslagdiesel dat deze alleen voor het harken is.
jan-kees same
@hobbyist mf 35 dan vindt ik het toch raar waarom er dan twee zwatborden opzitten🤔,met harken gebruik je er maar 1 en het bord wat er boven op staat,dieklap je dan naar de zijkant
hobbyist mf 35
@jan-kees same met deze kun je midden en zij afleg. Er zit aan 1 rotor nog een aftakas stomp. Als je de aftakas daar op zet draait die andersom zo ik het nu zien kan.
+1
jan-kees same
@hobbyist mf 35 ah ,dat is het dan👍 ,wel al een oud machientje
hobbyist mf 35
Hier bij foto's

(klik om te vergroten)

1

(klik om te vergroten)

2

(klik om te vergroten)

3

(klik om te vergroten)

4

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van PZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!