Hier zie je de Haaikneuters met een John Deere 6120M achter hun volgepakte prinsenwagen die op dat moment net vertrok en als afsluiter de optocht indraaide.Uiteraard werd ook deze wagen begeleidt door

John Deere 6120M

1.014 foto's van @Jotke

Jotke
Hier zie je de Haaikneuters met een John Deere 6120M achter hun volgepakte prinsenwagen die op dat moment net vertrok en als afsluiter de optocht indraaide.

Uiteraard werd ook deze wagen begeleidt door het nodige aantal begeleiders dat in directe verbinding stond met de trekker bestuurder.

18-02-2023, Haaikneuterrijk( Esbeek).
Jotke
@Jotke

De voorkant van de wederom mooie prinsenwagen van de haaikneuters die dit jaar voor de 2e keer z'n opwachting maakte tijdens carnaval. Gemiddeld wordt er om de 3 jaar( door corona is de nieuwe toen een jaartje uitgesteld omdat editie 2021 niet doorging) een nieuwe gebouwd. Deze zal waarschijnlijk dus nog 1 editie meedoen alvorens die weer vervangen wordt door een nieuw ontwerp).

Onderstaande foto is zondags genomen in het naastgelegen Pezerikkengat, Hilvarenbeek:

(klik om te vergroten)

Reacties

steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6120M en hebben de trefwoorden poseren , carnaval , john deere , johndeere , esbeek , john deere 6m , Haaikneuterrijk en Carnaval 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!