Foto van een M.A.N. Tractor met een Schluter ernaast. Misschien dat de kenners onder ons het type van de Schluter kunnen nagaan.

M.A.N ackerdiesel

+9
mklok
Foto van een M.A.N. Tractor met een Schluter ernaast. Misschien dat de kenners onder ons het type van de Schluter kunnen nagaan.
+7
schluterman
@mklok ik denk zo te zien een schlüter s650v of kleiner. Wel een prachtige foto. En zo te zien in Nederland gemaakt de foto getuigen het 16 km plaatje op de schlüter
+3
draaipiet
Quote Reactie van @schluterman:
getuigen het 16 km plaatje op de schlüter Reageer @schluterman

Zit ook op de MAN naast de gril onder de koplamp
+3
mklok
@schluterman Ja dat klopt. Deze heeft bij mijn vlak in de buurt gelopen. Liepen toen 2 M.AN. 4wd tractoren en van 1 wist ik het . En toen ik van de week deze foto's onder mijn neus geschoven werden en dat er een Schlüter ernaast stond was ik wel verbaasd.
+3
schluterman
@mklok toch mooi ik vindt dit geweldige foto's kan er nooit genoeg van krijgen ongeacht wat voor merk erop staat

Reacties

+5
Albert Peters
Echt mooie foto
+4
WaterDeutzer
Ja, absoluut een prachtig duo!
+5
stijn-de-bock
Een van de mooiste foto's dat ik ooit op tractorfan heb gezien.
+3
draaipiet
Prachtige foto met twee prachtige duitsers
+2
toonvanbergen361
Prachtige foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zwalve M.A.C.2.1.18A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!