Vandaag weer mooi klusje voor de 4.30. Stel bomen opgeruimd en de stammen op de kipper geladen.. Foto is geplaatst door KlaasM op 04-03-2023 om 20:13:05, met 5 reacties.

Deutz-Fahr DX 4.30

+1
KlaasM
Vandaag weer mooi klusje voor de 4.30. Stel bomen opgeruimd en de stammen op de kipper geladen.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Onmisbaar zon kar voor de echte hobbyist.
Dat die mest? Klem zo sterk is dat die bomen kan vast houden valt mij mee
+1
KlaasM
@Fendt926Driver het is inderdaad een soort mest klem. Maar ding is geweldig sterk. Je kan ook gewoon in een stam knijpen en op tillen
+1
roscho
@KlaasM Zodra de klem om de boom zit, gaat de oliekraan dicht, de olie kan dan niet meer terug. Als de kraan hem heffen kan, zal de klem niet open gaan. Of er moet een slang knappen of een cilinder krom gaan. Maar je moet absoluut afstand houden, mocht dat laatste gebeuren. Hij is er niet voor gemaakt, het is zeker niet denkbeeldig dat er iets zal knappen.
+1
KlaasM
@roscho je moet hem met verstand gebruiken. Maar ding is uit de tijd dat het ijzer nog goedkoop was. Hij is heel zwaar gebouwd. Maar ik zal er inderdaad niet snel onderdoor lopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!