Foto van een Landini 7550. Deze trekker wordt nog regelmatig gebruikt op een varkens bedrijf.  Heeft een  klein beetje liefde nodig.

Landini 7550

+12
Wimariete
Foto van een Landini 7550. Deze trekker wordt nog regelmatig gebruikt op een varkens bedrijf. Heeft een klein beetje liefde nodig.

Reacties

+7
wilbertkw
Ik zag hem laatst ook achter de schuur staan. Met een beetje liefde alleen red je het denk ik niet. Maar als deze voor de mixer staat is zij verder denk ik nog goed.
+4
Wimariete
@wilbertkw Mijn beschrijving van een beetje liefde was ook met een knipoog bedoeld. Hij loopt wel goed, maar of hij verder technische in orde is heb ik geen idee van. Uiterlijk mag er veel aan gebeuren.
+3
wilbertkw
@Wimariete die knipoog had ik erbij gelezen😉 ik wilde ermee zeggen dat er behoorlijk wat werk in gaat zitten om deze weer mooi te krijgen. Deze cabines roesten van binnen ook behoorlijk. Gezien de sticker is deze van rond 1982( wel donker chassis) en wetende dat deze veel buiten staat dat het plaatwerk en cabine behoorlijk wat werk gaat opleveren. Ben bang dat de eigenaar dat niet gaat doen.
+7
toonvanbergen361
Inderdaad, heeft een stevige opknapbeurt nodig!
+7
bob de bouwer
Volgens mij heeft ie de laatste jaren helemaal geen liefde gehad, zonde
+6
WaterDeutzer
Quote Reactie van @bob de bouwer:
de laatste jaren helemaal geen liefde gehad

Vraag me wel eens af, hoe je het zover kan laten komen?
+8
Massey 2705
@WaterDeutzer meschien heeft de varkens houder andere zorgen de laaste jaren , dan het weg roesten van zijn trekker..? Ik kan me wel er iets bij voorstellen dat de trekker dan op de laaste plaats komt. Neemt niet weg dat dit een mooie Landini had kunnen blijven bij wat meer zorg voor hem....
+10
Fast Eddy
@Massey 2705

Inderdaad. Ik zie liever een verrotte trekker op een net erf. Dan een mooie trekker en elke dag 3 dode varkens langs de weg.
+4
a3vandiejen
Die heeft flink geleden.
+5
Wimariete
@a3vandiejen Deze staat altijd buiten tussen varkenschuren. Of het effect heeft weet ik niet, maar wordt er zowiezo niet beter van.
+5
a3vandiejen
@Wimariete Nee inderdaad Wim, toch wel zonde, en deze cabine's stonden er ook wel om bekend dat ze flink konden roesten.
+5
Towaberg
Toch wel ontzettend jammer dat hij er zo bijstaat, maar beter draaiend en verrot dan kapot!
+6
radium45
Deze trekker heeft geen prio op dit bedrijf. Loopt misschien een keer 50 uur per jaar en als het meer is dan hoor ik het zo wel. Een keer mixen, een keer een tankje mest overpompen. Deze man investeert meer in elke zoveel jaar een nieuwe shovel want die loopt zeker 1000 uur per jaar wat ik zo van hem hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 7550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!