Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630Op een halve bunder na de mest er bijna probleem loos weer op, en de tank weer schoon.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

+5
oanejorrit12
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

Op een halve bunder na de mest er bijna probleem loos weer op, en de tank weer schoon.

Reacties

Marcsteffens6265
Die halve bunder te nat?
+1
PieterA
@Marcsteffens6265 Of een halve bunder problemen gehad.
Marcsteffens6265
@PieterA dat kan ook nog ja.
+9
oanejorrit12
@Marcsteffens6265 zo iets ja😅
Stuk ging mooi, kopakker ging ook goed. Dacht waag het maar ging dus niet.. hier zat een oude greppel. Hier zit leem onder, de trekker en de tank stonden op het harde. Wel gelijk nadeel van 4 banden op rij, ze gaan buldozeren. Dus maar achteruit eruit getrokken.

(klik om te vergroten)

Marcsteffens6265
@oanejorrit12 die staat wel mooi vast, hier ook een spoor gereden waar het eigenlijk niet snel nat is met een half volle tank, en de natte gaten 20 meter verder op ook met halve tank door geweest zag je niks van terug liep er mooi over. Mooie plek ook om vast te staan zo achter die huizen🫣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!