Foto van eind 70er / begin 80er jaren, De laatste 4712 modellen en levering van de 9 serie was begonnen. de 4911, 5911 en 6911 waren toen bij ons het meest verkocht, de Crystal serie verkochten wij de

Afleveringsklaar maken van Zetor trekkers

+19
Rietman
Foto van eind 70er / begin 80er jaren, De laatste 4712 modellen en levering van de 9 serie was begonnen. de 4911, 5911 en 6911 waren toen bij ons het meest verkocht, de Crystal serie verkochten wij de nog maar weinig, want wat moest een veeboer nu met een zware 80pk trekker ? (Tijden veranderen)

Reacties

+6
a3vandiejen
Schitterende foto.
+7
Wimariete
Mooie foto, Mooie trekkers en in een mooie tijd.
+5
Schluterfan
Heeft dat een reden dat bij de ene de koplampen naast de motorkap staan en bij de andere ervoor? Of waren die trekkers besteld met een voorlader en moest die nog gemonteerd worden? Mooie foto's dit!
+8
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Schluterfan:
Heeft dat een reden dat bij de ene de koplampen naast de motorkap staan en bij de andere ervoor?

'7'-serie ernaast, de opvolger '9' ervoor en later in de grill.
+3
Rietman
@WaterDeutzer de eerste en de laatste trekker waren van de 7 serie, daarna kwam de 9 serie en die had voor west Europa de koplampen in het frame aan de voorzijde voor oost Europa bleef de mogelijkheid op de koplampen net als bij de 7 serie te krijgen. (Veeboeren klaagden nogal eens dat koeien er lekker aan gingen schobben, dat was niet bevorderlijk voor de koplampen, persoonlijk vond ik dat niet mooi, even later kwamen de 5011,6011 en 7011 met de koplampen verzonken in het voorfront, veel beter en mooier.
+6
Towaberg
Prachtig plaatje 👌
+5
Albert Peters
Mooie foto uit een lang vervlogen tijd
+5
bob de bouwer
Mooie foto uit de oude doos
+6
WaterDeutzer
Zeker mooie foto! Helaas heb ik die niet van mijn tijd. Bij mijn baas leverden we toch ook geregeld 8011 aan veeboeren.
+2
langeslagdiesel
@WaterDeutzer liepen er bij ons in de buurt ook twee bij V boeren. En nog een gelijkwaardige Gele Ursus. En wat later een Z 8145. Prachtige machines toen. Alleen een beetje weinig vrije ruimte onder de oppikhaak.
+4
Rondeutz06
Prachtige foto van legendarische trekkers.
+4
Kramer U800
Hele mooie nostalgische foto! 👍🏼😀
+3
z6911
Mooie foto , knappe trekkers.
+4
langeslagdiesel
Vind de snuit van de eerste in het rijtje nog steeds het mooist. Tijdloos eenvoudig. Maar daarom zo mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!