Toen ik nog naar school ging heb ik veel verschillende bijverdiensten gehad. Sommigen daarvan waren, hoe kan het ook anders, in de land- en tuinbouw.Vanaf m'n 15 kwam ik bij planten en boomkweker niet

International 733

+10
Toen ik nog naar school ging heb ik veel verschillende bijverdiensten gehad. Sommigen daarvan waren, hoe kan het ook anders, in de land- en tuinbouw.
Vanaf m'n 15 kwam ik bij planten en boomkweker niet ver van thuis. Die kreeg in de gaten dat ik passie en liefhebberij had in tractoren, dus die gunde mij het wel om ook bij hem het één en ander te leren. Ik had reeds al wat ervaring op de Leylands en de 845xl.
Als overdag het planten (wat nog handenarbeid was) gedaan was en alle jobstudenten naar huis gingen kwam ik na het eten terug om met de 733 met rijenspuit het onkruid te bestrijden. Geweldige tijden!
Helaas is de beste man al een hele tijd terug overleden, teruggevonden in een waterbasin. Dat was wel even slikken, ik had van hem heel veel geleerd.

Reacties

+6
a3vandiejen
Toch wel triest uiteindelijk, maar ook mooie herinneringen aan deze mooie 733 en leermeester.
+4
Massey 2705
Mooi dat je deze herinneringen deelt Maarten. En ja , zo gaat het vaak. Je verliest elkaar uit het oog , tot dat er op eens alleen nog herinneringen zijn....
+3
Towaberg
Mooie foto 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!