Foto van een Same Taurus 60, nieuwe radio er in gemaakt. Was de bedoeling om 1 te printen maar liep door een mede tf lid.  tegen zo'n bakje aan en die wat aangepast. Nu voor het testen nog met een 15

Same Taurus 60

+1
RolandK
Foto van een Same Taurus 60, nieuwe radio er in gemaakt. Was de bedoeling om 1 te printen maar liep door een mede tf lid. tegen zo'n bakje aan en die wat aangepast. Nu voor het testen nog met een 15 euro ali radio 👌🤣

Reacties

akkermopet
Zo'n radio met luidspreker zat ook bij ons in de Centurion!
+2
RolandK
@akkermopet Ook een beetje gekeken naar het originele die is ooit gedemonteerd geweest om in een auto te gebruiken. toen is hier een houten kistje met radio ingeplaatst maar leek mij wel mooi om wat moderners te gebruiken.
+1
Fast Eddy
Dat ziet er mooi compleet uit. Is dit een geheel?
+3
RolandK
@Fast Eddy Klopt ! bakje gewoon bij een grote webshop besteld en toen wat gaten er bij ingemaakt voor de Usb's, tweeters en schakelaars !
+1
JD 6110
Da's inderdaad een mooie optie zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Taurus 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!