Foto van een Fendt 516. Weer een poging gedaan om wat te strooien, hier weze kijken, maar toch weer omgedraaid.Ondanks dat het lekker afdroogt is valt het op 2 van onze percelen tegen. De rest heeft n

Fendt 516

+4
RaHeados
Foto van een Fendt 516. Weer een poging gedaan om wat te strooien, hier weze kijken, maar toch weer omgedraaid.
Ondanks dat het lekker afdroogt is valt het op 2 van onze percelen tegen. De rest heeft nu wel de eerste lichte gift gehad.

De gps er op is echt ideaal, dat inkleuren geeft heel veel gemak 👌

Reacties

+2
RaHeados
Nog een foto van de achterzeide na het strooien en schoonmaken

(klik om te vergroten)

Dubbele lucht geeft toch wat meer rubber aan de grond, zorgt er al voor dat de nokken iets minder door drukken 😅
Fendt926Driver
@RaHeados voor strooien had ik er liever een setje 20.8 of 600 er bijnaast.
Spoort duidelijk minder in
RaHeados
@Fendt926Driver 18.4r38 hebben we ook, maar de spindel brak bij 1 met het aandraaien.
Het wiel wat er al naast was zweefde, dus die deed helemaal weinig met nieuwe band. Band van de oude trekker zat die wel mooi, maar was meer gesleten natuurlijk.
Bandenmaat is overigens wel het zelfde
Loonbedrijf_10
Hoe bevalt de Fendt nu. Mooie combinatie
RaHeados
@Loonbedrijf_10 rijd erg goed, eerder nooit opgevallen bij andere trekkers, maar deze achter hef doet wel lekker mee veren over de weg en hobbels 👌. Veder is het even wennen hoe en waar je moet zoeken, eenmaal een beetje mee aan het klooien vindt ik t wel prachtig werken.
+1
Loonbedrijf_10
@RaHeados het is ook prachtig werk om te doen 💪 als de cabine en de vooras vering het goed doen, kun je uren op de trekker zitten👌👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 516 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!