Foto van een Cat 320L van Scholte grondverzet.320 met pompen van een 325, extra hoog op de draaikrans en rupsen van een meter breed. En van de eersten uit de

Cat 320

+5
oldtimergek
Foto van een Cat 320L van Scholte grondverzet.320 met pompen van een 325, extra hoog op de draaikrans en rupsen van een meter breed. En van de eersten uit de "Cat customized" programma
+1
Mario-fransen
@oldtimergek dit is al een beetje gouden oude, waren goede machines.
Ik zie aan de rechterzijde ook een aanpassing in de gereedschapbak waar de aanzuigpomp zit die is ook verhoogd.
Heb echter wel bedenkingen of dit een L is, als ik de motorkap zie lijkt het op foto van een B te zijn de polyester variant.
Ook de ruiten in de deur lijken op een B de
Eerste L hadden kleinere ruiten er in en andere verhoudingen met de ruiten.
De giek lijkt me wel weer van een oudere type dus van een L, wel een mooie machine goed bewaard.
Heb de L en de B serie beide gehad bij mijn eerste werkgever waren goede machines.

Reacties

+1
Fast Eddy
Is het een veen kraan?
+1
Fendt280S
@Fast Eddy dat verwacht ik wel, goede oude tijd. Op mijn 16e nog bij fuhler in het veen gereden met tm 's en 8560 trekkers op dubbellucht. Was altijd spannend ivm met wegzakken etcetera. Fuhler had toen ook van die cat's
Fast Eddy
@Fendt280S

Toen ik op de MAS in Emmen zat. Had ik ook klasgenoten die bij Fuhler of bij Ellen in het veen hebben gewerkt. Zelf zijn we met de klas ook wel een paar keer bij veenbedrijven geweest.
@Fendt280S hoe bevalt het eigenlijk in Frankrijk?
+2
Fendt280S
@Fendt303LS_Vincent
Bevalt goed, we zijn een melkveebedrijf aan het opbouwen naar onze zin. Ik kan hier doen wat ik leuk vind.
@Fendt280S oke, mooi dat dat zo kan.
+1
oldtimergek
@Fendt280S Fuhler heeft nog steeds cats. Heb ook 4 jaar bij Fuhler gewerkt, veel in landbouw werk maar ook heel veel in het veen. Maar dat was voor jou tijd. Goede kennis van mij heeft er meer als 45 jaar gewerkt, zat altijd op de cat kraan. Is in 2021 met pensioen gegaan.
+2
Fendt280S
@oldtimergek ik was daar in 2002, toen was ik 16 en had mijn trekkerrijbewijs net gehaald. Zeer mooie tijd waar ik goed trekker heb leren rijden. Altijd in de vakantie,'s en op zaterdag. Voor die tijd werkte ik in de komkommers op erica. Later nog bij deddens gewerkt en het jaar voor vertrek naar frankrijk nog een seizoen bij kuper klazienaveen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!