Normag op de Oldtimer spektakel in Hardenberg voor meer foto's kijk op FB OTMV afdeling Overijssel.. Foto is geplaatst door allis man op 20-03-2023 om 20:44:46, met 7 reacties.

Normag NG22

+6
allis man
Normag op de Oldtimer spektakel in Hardenberg voor meer foto's kijk op FB OTMV afdeling Overijssel.

Reacties

+3
Rietman
Bouwjaar 1942, incl. echte kogelgaten
+1
allis man
@Rietman Klopt helemaal , De eigenaar kan het mooi vertellen.
+2
Kramer U800
@allis man Het is een kunstenaar hoor 😂 Wij hebben hem ook eens mogen spreken. Hakenkruis in de cabine gemonteerd 🙈
+4
oldtimergek
@Kramer U800 Het is mijn reis maat, hebben al heel wat reizen gemaakt. Delen op de reizen door Europa altijd dezelfde hotel kamer. We komen elke paar maanden wel eens bij elkaar, je blijft lachen met hem.
+5
Mario-fransen

(klik om te vergroten)

Stond in het laatste blad van de HMT een mooi stuk over zijn collectie, een uitlaat en gloeikop van een lanz bulldog gemonteerd. Waarom omdat hij het leuk vind om mensen op het verkeerde been te zetten staat er in het stuk.😉
+2
Rietman
@Mario-fransen klopt... dat stukje liet hij mij ook lezen. Het hakenkruis liet hij mij ook zien. Mooie man die smakelijk kan vertellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Normag NG22 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!