Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 8630 trekker.Donderdag 16 maart 2023 had ik de eer om 12,5 jaar in dienst te zijn bij mijn( 1e en huidige officiële) werkgever!In de aanloop naar dit

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

+5
Jotke
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 8630 trekker.

Donderdag 16 maart 2023 had ik de eer om 12,5 jaar in dienst te zijn bij mijn( 1e en huidige officiële) werkgever!

In de aanloop naar dit jubileum werd er nogal geheimzinnig gedaan, zo werd ik 3 weken van te voren door mijn afdelingsmanager ""per ongeluk"" tegelijk uit 2 appgroepen van het werk gegooid en vervolgens weer toegevoegd( ik ben niet dom, wist uiteraard meteen hoelaat het was😜) en appten 2 collega's vervolgens, de een "betaald" en de ander "ook betaald" om vervolgens die appjes na de reactie "lezen schatjes" van de manager weer heel snel te verwijderen...

Iets minder geheimzinnig was de vraag die ik vervolgens een aantal dagen later 's avonds van diezelfde manager kreeg, nadat sochtends een collega me al uithoorde, wat ik graag cadeau zou krijgen.

Bij zo'n jubileum of een afscheid van een vaste collega met jaren dienstverband wordt bij ons altijd onder collega's geld ingezameld. Bij 12,5 jaar krijgen we van de werkgever een bonus, bij 25 jaar draagt de werkgever ook financieel bij aan cadeaus.

Ik wou graag naast dat ik een pakketje met wat lekkers ook goed en wel lekker/leuk vond iets wat me altijd kon blijven herinneren aan dit jubileum!

Ik opperde dat het blad "Trekker", een koeienkleedje( alleen miniatuurtje was het bedrag niet vol mee) en een landbouwminiatuurtje wel leuk was waarop ik vervolgens de vraag kreeg welke. Dus gaan zoeken. Niks kunnen vinden tot ik me in een keet bedacht dat ik deze John Deere 8630 kniktrekker jaren geleden bij de Kok in Esbeek al had aangekeken en later ook op bol.com enz. Daar had tractorconnection hem op staan. Zelf vond ik hem altijd net wat te duur ondanks dat ik hem graag wou hebben!

Dus om lang verhaal kort te maken: heb een linkje naar dit model op de eigen site van tractorconnection( scheelt zo'n € 11 met bol.com) gestuurd en de rest is geschiedenis. Voor wie het wil weten, heb ook een pakketje met veel lekkers, het Agri trader testjaarboek en een koeienvloerkleedje gekregen. En daarnaast cadeaus van enkele collega afzonderlijk en van ouders en broer/zus en hun partners!😊

Afgelopen maandag hebben we het sochtends op het werk gevierd waarbij ik het pakketje met o.a. dat boek en kleedje en miniatuur heb gekregen en savonds zijn we nog met collega's en men ouders uit eten geweest bij een geroemd wokrestaurant een dorp verder.
+1
Jotke
@Jotke

Taart:

(klik om te vergroten)

+2
Fendt926Driver
@Jotke wie heeft die taart foto uitgezocht??
Als ik inzoom komt er als eerste een fendt in beeld....
+1
stijn-de-bock
@Fendt926Driver normaalgezien zie ik ook altijd eerst de tractor maar in dit geval viel mijn oog toch vooral op de slagroom 😅lekker
+3
Fendt926Driver
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
maar in dit geval viel mijn oog toch vooral op de slagroom

Taart heb je inderdaad nooit te veel van.
En vooral slagroomtaart 😍😍
Jotke
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
slagroom lekker

Was inderdaad lekker!😋😋😋
Jotke
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
@Jotke wie heeft die taart foto uitgezocht??

Haha, weer een andere afdelingsmanager denk. Die heeft 'm geregeld bij de Hema.
Foto is men profielfoto op Facebook. FDF'ers kunnen hem herkennen.

Dit is ie. Vorig jaar 22 juni genomen op een onvergetelijke dag in Stroe! :

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
steyrlanzboy
Mooi
+4
Fast Eddy
Proficiat. 12,5 jaar bij dezelfde werkgever is tegenwoordig een unicum.
+3
Jotke
@Fast Eddy

Dank u!😊

Ja echt vaak komt het niet meer voor!

Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de werkgever de officiële viering al afgeschaft heeft. Krijgen alleen nog een bonusje van bovenaf. Maar onze manager( baad van die afdelingsmanager) vond dat het wel gevierd moest worden. Geld inzamelen onder collega's gebeurt wel altijd bij zoiets.
+2
Rondeutz06
Gefeliciteerd met je jubileum.
+1
Jotke
+3
stijn-de-bock
Tof,
+4
Fendt926Driver
De 8630 kniktrekker was dat die met de v8 motor in?
Netjes dat je met 29 al ergens 12.5 jaar werkt.
Proficiat.
+1
JD3010
@Fendt926Driver Nee, alleen de 8850 had die V8
+3
Jotke
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Netjes dat je met 29 al ergens 12.5 jaar werkt.Proficiat.

Dankjewel!😊

Ben er op men 17.5 jarige leeftijd begonnen als bijbaan met 2 uur per week savonds.

Maand of 10 later werd dat 20 uur( in vakantie), daarna BBL opleiding verkoper niveau 2 gedaan met 1 dag school, 4 dagen werken bij dezelfde werkgever, dat was toen 24 uur. Na die opleiding was ik helemaal klaar met school( door dingen die in het verleden op de vorige school zijn gebeurd). Toen 28 uur gaan werken. Meer uren kon toen niet. Is altijd zo gebleven al zit ik wel regelmatig over men contract door personeelstekort.

Had 12.5 jssr geleden ook niet gedacht dit te halen!
JD3010
Joh, nog een feestje voor jou. 🤗🤗
trekkerweb.nl/artikel/…
+1
Jotke
@JD3010

Ik las het ja!

Heb toevallig ook nog gezocht of het schaalmodel van die 6400? 1.000.000 editie nog verkrijgbaar was maar helaas! Int verleden ook wel eens naar gezocht.

Was voor dit ook wel iets TE duur geweest!🙊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere en hebben de trefwoorden miniatuur , poseren , john deere , minatuur 1 32 , John Deere miniaturen , Schaalmodel en ERTL / BRITAINS geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!