We zijn weer los sinds een week (18-3-2023) 👌Met mest rijden was het vrij droog maar nu is het toch wel redelijk nat maar gaat prima met een niet te volle wagen. Hopen dat het voorjaar snel begint.

John Deere 6600

522 foto's van @TerraJohnDeerefan

+2
TerraJohnDeerefan
We zijn weer los sinds een week (18-3-2023) 👌
Met mest rijden was het vrij droog maar nu is het toch wel redelijk nat maar gaat prima met een niet te volle wagen. Hopen dat het voorjaar snel begint.
Baltus_steyr
@TerraJohnDeerefan is het niet te nat in het land? Hier heeft het donderdag ochtend behoorlijk hard geregend een korte tijd. Land is nu mooi nat!
+1
TerraJohnDeerefan
@Baltus_steyr

Ja het heeft nog niet veel over, beetje de droge percelen pakken en 2 halve wagens per dag

Reacties

+1
Herbert
Poah nu begint het hier ook wel weer te jeuken, nog maar even geduld hebben helaas. Is dit van gewoon grasland of een groenbemester?
Baltus_steyr
@Herbert Normaal begin ik rond 15 maart met weiden. maar door de nattigheid heb ik de koeien nog niet buiten, en dat zal de eerste 1 a 1,5 week ook nog niet lukken.
Herbert
@Baltus_steyr nee en als ik zo naar de 14 daagse verwachting kijk gaat ook dat nog moeilijk worden
Baltus_steyr
@Herbert nou idd. ik teken er wel voor als het geen droog zomer geeft 😁
steyrlanzboy
Mooi
+2
JD 6110
Tis goed nat. Hier geen land werkzaam heden. hier is het grond water al wel een keer op peil nu vandan
+1
bluepower12
Mooi dat het kan. Als je dat hier probeert blijf je in de dam staan. Koeien eruit zal niet eerder worden dan half april als ik de voorspellingen zo zie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!