Onze 916 kachelt weer vrolijk rond nadat het huis van de injectiepomp vervangen is. De motor pakt iets directer aan en hij geeft ook niks geen rook meer. Het revisiebedrijf heeft de pomp ook terug ori

Fendt 916

+10
Gavrie Willemsen
Onze 916 kachelt weer vrolijk rond nadat het huis van de injectiepomp vervangen is. De motor pakt iets directer aan en hij geeft ook niks geen rook meer. Het revisiebedrijf heeft de pomp ook terug origineel gezet, dat voelen we wel. Hij moet veel harder werken en komt eigenlijk niet meer aan de 50 km/h. Volgende week is met de dealer in gesprek gaan want we vermoeden dat er nu veel meer diesel verbruikt wordt.
+2
mdoornekamp
@Gavrie Willemsen
Quote:
pomp terug orgineel

Je kan bij revisie bedrijf ook doorgeven dat ze hem 10 of 20% meer opbrengst afstellen dan orgineel.

Reacties

+3
MaxxuM4ever
Zo, beste koeienstal op de achtergrond, heet dat bij jullie ook een megastal?
+2
newholland6640
@MaxxuM4ever

Zal erom lopen denk ik of dat een megastal is.
+3
deJong
@newholland6640 boven de 270 mk wordt je al megaboer genoemd.
+1
Gavrie Willemsen
@deJong heeft er 600 dacht ik
+2
caseboy
Waardoor denk je dat het hogere verbruik komt? Je zou zeggen dat als de pomp origineel staat dat er minder wordt ingespoten dan waneer je hem weer opschroefd.
+5
varken
@caseboy
Hij trekt wel 60 minuten per uur nu
Omdat hij niet op touren komt
+4
Gavrie Willemsen
@caseboy als hij standaard staat moet hij veel te hard werken voor deze 3-Asser., als hij wat bijgegeven wordt is hij rapper op toeren en dus ook op snelheid zodat hij zich kan terugstellen naar een lager toerental. Een zware motor moet ook minder hard werken dan een lichte motor als ze hetzelfde week moeten doen.
+3
JD 6110
Hoopte op een foto met de John deere er weer voor. Nja... Volgende week weer een kans 😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 916 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!