Een dikke trekker: 130 pk voor €15000 van Chinese makelij in een flitsend design.Er komen steeds meer Chinese auto’s in nl, dus waarom geen trekkers…..Meer:https://wftaihong.en.made-in-china.com

Toekomst?

+4
16045HSX
Een dikke trekker: 130 pk voor €15000 van Chinese makelij in een flitsend design.
Er komen steeds meer Chinese auto’s in nl, dus waarom geen trekkers…..

Meer:
wftaihong.en.made-in-china.com/product/…

Reacties

+2
Loonbedrijf_10
🤣 zijn mooiere trekkers 🤪
+5
mf 6150
Ik koop nog liever een oude trekker van een westers merk dan zo iets
Loonbedrijf_10
@mf 6150 ik ook
Loonbedrijf_10
@mf 6150 ik koop nog liever een trekker die je nog moet opknappen dan dit 😅
+5
leonardvdm
Gruwelijk lelijk😂
Mn baas heeft in zuid afrika vorigjaar zn demo gehad hij heeft dat ding helemaal afgeracht met mais rijden hij zeg ook tis niet te vergelijken met een Fendt
+1
Loonbedrijf_10
Klopt helemaal @leonardvdm
+9
arjanvw
@leonardvdm nogal een vergelijking! Dit chinese apparaat nieuw voor 15000,- of een Fendt waar een o bij achter staat.
+4
deufi
@arjanvw inderdaad. Stel dat je hem na 1000 uur bij het oud ijzer kan zetten en dan is het nog een goedkope trekker geweest per draaiuur.
+5
new holland koen
@deufi Dan komen we nooit van de "wegwerpmaatschappij" af...
+3
deufi
@new holland koen oud ijzer is 100 % recyclebaar.
leonardvdm
@leonardvdm ze schijnen ook een rotherrie te maken😂
+2
IF-V4-VD
@leonardvdm Toch, als ze veel goedkoper zijn kan het alsnog een prima keuze zijn, het is maar net waar je hem voor gebruikt
+17
stijn-de-bock
Nochtans is de frietchinees bij ons in het dorp 1 van de beste uit de streek,,,,,,, dus,onderschat nooit de concurrentie 😅
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
Nochtans is de frietchinees bij ons in het dorp 1

We hebben 't kunnen proeven, maar zonder vergelijk...😋
+1
aertspa
@stijn-de-bock hier van hetzelfde 😄
+2
stijn-de-bock
@aertspa dan moet ik es een keertje langskomen 😅
+2
aertspa
@stijn-de-bock kom maar langs
+1
stijn-de-bock
@aertspa ga ik zeker doen,
deerejohn
Vindt hem nog nie eens zo leliik 2 uitlaten of is dat links een inlaat /snorkel , tier 5 motor ??/
leonardvdm
@deerejohn nee een emmer tegen het inregenen🤣
+1
BvdD
Mooi voor de waterpomp, kan die lekker in z'n eentje herrie maken.
Jotke
2 keer over een drempel rijden en 't ding ligt in 100 stukken.🤭

Chinezen zijn kampioen kopiëren. Enige wat ze nog niet kunnen kopiëren is kwaliteit!🙈
leonardvdm
@Jotke en toch gaan ze helaas leren bouwen
+2
IF-V4-VD
@Jotke Is gewoon niet waar.... het grootste deel van alle technische producten worden in China gemaakt.
+1
Jotke
Quote Reactie van @IF-V4-VD:
het grootste deel van alle technische producten worden in China gemaakt.

Ja door fabrikanten van buiten China.

Dat is wat anders dan wat de Chinezen zelf ontwikkelen/produceren.

Claas trekkers en John Deere motoren/persen zijn ook goede kwaliteit. Peugeot valt al uit elkaar als je ernaar kijkt. Alle 3 worden in Frankrijk geproduceerd. Verschil is dat nr 3 ook een Frans merk is en die andere 2 niet.
+3
IF-V4-VD
@Jotke Ook binnen China wordt kwaliteit geproduceerd. Kijk maar eens naar laptops, telefoons, routers, enz. Tevens produceren bedrijven als Metabo bijvoorbeeld veel tools daar, doen het ook prima. Engineering is dan wel Westers idd. Er zijn talloze lasapparaatmerken die de Chinezen maken, ook prima spul.
Ja, wij hebben binnen EU vaak nog een betere kwaliteit als het hier wordt gemaakt, maar de prijs is veel hoger. En dan ook echt veel hoger.
+1
Loonbedrijf_10
@leonardvdm geef ons maar een Fendt Deutz Steyr new holland case Claas David Brown en ga zoo maar door 🤣🤣🤪
Loonbedrijf_10
@Loonbedrijf_10 ik bedoel geef ons maar 1 van deze trekkers ➡️Claas, case, Fendt, Deutz, new holland, David Brown of Steyr inplaats van die lelijke trekker 🤣
Loonbedrijf_10
Inplaats van die trekker van 130. Pk
+4
husky
En straks trekt China richting Rusland, of ze vallen Taiwan binnen en zie dan maar weer eens aan onderdelen te komen...
+1
Stier69
Mooi toch,verzwaren tot een ton of acht,brede bijna kale banden erop,steigerbegrenzer monteren en dan helemaal wurgen met het stuurwiel voor een sleepwagen.Zeker weten dat ie afbreekt ergens.
+3
roscho
Quote Reactie van @Stier69:
Zeker weten dat ie afbreekt ergens

Da's niet helemaal eerlijk. Je koopt een trekker van 15000 en je doet er dingen mee waar je een nieuwe Fendt nog niet aan zou wagen.
Als je er niet te gek mee doet, kan het nog lang goed gaan. Gebruik zo'n ding voor werk wat je anders met een merktrekker van 80 pk zou doen, dan ben je nog goedkoop uit, in ieder geval in de aanschaf.
+1
IF-V4-VD
@roscho Ik begrijp de haat richting Chinese producten niet zo, ze maken steeds betere spullen en kopieren? Byd is de grootste autoproducent van elektrische auto's. Byd is zwaar innovatief, kopieren? Ja de Westerse bedrijven zouden graag hun batterijtechnologie hebben. Daarnaast heeft China de meeste patenten per jaar van de hele wereld, studeren er meer wetenschappers af dan waar dan ook en hebben ze een paar van de grootste bedrijven van de wereld. Waaronder Tencent.
+1
Jotke
Quote Reactie van @IF-V4-VD:
Daarnaast heeft China de meeste patenten per jaar van de hele wereld, studeren er meer wetenschappers af dan waar dan ook en hebben ze een paar van de grootste bedrijven van de wereld. Waaronder Tencent.

Der is ook geen land met zoveel inwoners als China. Niet moeilijk dat er daar meer wetenschappers afstuderen dan in NL bijv. Daar wonen in 1 stad al meer mensen dan in heel NL.

Er zullen vast Chineze merken zijn die goed spul produceren. Maar over algemeen is het gewoon wegwerp spul.

Merken van buiten China die daar produceren stellen ook hun eigen eisen aan kwaliteit enz.

Chinezen staan nu eenmaal bekend om kopiëren. Ze zullen vast ook wel zelf dingen uitvinden/bedenken zoals die rijdende doodskist. Maar over algemeen is de kwaliteit van het westen maar ook andere oosterse landen gewoon beter.
+1
IF-V4-VD
@Jotke Mijn ervaring is totaal anders. China ligt oa ver voorop met quantum computing, artificial intelligence, wapenindustrie is veel moderner dan die vh Westen, ruimtevaart doen ze goed mee, enz. Dat imago wat je noemt is iets wat in vele zaken meer iets historisch is. En ja, er wordt ook nog zat bende geproduceerd haha. Aliexpress staat er vol mee, maar ook daar kocht ik best goed spul regelmatig.
+3
Fast Eddy
@IF-V4-VD

Je hebt gelijk dat er veel merk spullen uit China komen. Bijna al het accu gereedschap van alle grote merken komt uit China. Tegenwoordig staat er geen made in China meer op maar made in P.R.C. Ik denk omdat het dan iets meer met kwaliteit word geassocieerd.
Qua technologie doet China in de top goed mee. Alleen jammer dat hun een dubbele agenda met bepaalde technologieën hebben en het niet zo nou nemen met mensenrechten en arbeidsomstandigheden. Getuige de vele ongelukken in fabrieken en mijnen.
+1
IF-V4-VD
@Fast Eddy die bedoelingen vh Westen zijn ook niet te best. Zie eens onze geschiedenis met kolonien en bijv Snowden. Menig oorlog hebben we veroorzaakt en met Guantanamo Bay kunnen we eigenlijk geen vinger meer wijzen naar anderen. China is in dat opzicht een zeer rustige wereldspeler. Maar idd niet heilig. Iedere opkomende economie moet een gat dichten v milieu, veiligheid en technologie. Op gebied v milieu is China gigantische stappen aan het maken, zeker als je denkt dat ze al onze "vieze" productie doen waar wij xo mooi onze handjes schoon houden.
+1
roscho
Quote Reactie van @Jotke:
Er zullen vast Chineze merken zijn die goed spul produceren.

Kijk eens naar onderstaand filmpje. Heeft niet alles te maken met tractoren, maar wel met opkomende landen als China, India, ...
+3
walker1
Quote Reactie van @Stier69:
Zeker weten dat ie afbreekt ergens.

Bij westerse merken heb ik ook al vaak zat wat zien afbreken bij trekkertrek.
+2
Jeroen 86
Chineese merken kunnen ook tegenwoordig deftig spul maken. Kranen zoals Sunward, Sany en XCMG zijn deftige kranen. Waarom zou het ni bij trekkers kunnen. In de autoindustrie zie je ze ook steeds meer voorbijkomen.
Merkfn zoals BYD
IF-V4-VD
@Jeroen 86 Byd is het grootste EV merk vd wereld idd. Tencent 5e grootste bedrijf in de wereld. Lithium batterijen zijn ze by far grootste in. En zo kunnen we nog even doorgaan 😉
+4
walker1
Euro III motor volgens de site. Loopt dus qua motor al 3 generaties achter en er zal dus ook geen Europese goedkeuring op komen. Dus bij deze alle paniekhazen weer gerust gesteld.
Verder ziet het er op de foto niet verkeerd uit en voor € 15.000,- kan je dit natuurlijk niet vergelijken met een westers merk waar er bij de prijs een nulletje bij komt.
Verder kan je de Chinezen kampioen kopiëren noemen, maar dat waren de Japanners 50 jaar geleden ook, en de Koreanen (die zuidelijke) 25 jaar geleden ook, waren toen ze begonnen technisch ook niet op westers niveau, maar inmiddels doen ze daar echt niet meer voor onder, of zijn zelfs beter. Merken als Toyota en Mazda staan als zeer betrouwbaar bekend. Koreaanse auto's zoals Kia en Hyundai hoor je ook niemand meer om lachen. Meer op landbouw/grondverzet gebied is Kubota ook een groot en betrouwbaar merk. Met de grotere trekkers zijn ze nog niet zo lang bezig, maar met tuinbouwtrekkers, minigravers en dergelijke staan ze heel goed bekend.
Kortom, als we weer eens 10 jaar verder zijn, dan bouwen die Chinezen ook goede betrouwbare auto's en machines.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!