Renault Super en een Master met voorlader.Mestladen in Frankrijk. Blijft een mooi plaatje, want deze modellen kom je niet elke dag meer tegen.

Renault's aan 't werk

+7
Rietman
Renault Super en een Master met voorlader.
Mestladen in Frankrijk.
Blijft een mooi plaatje, want deze modellen kom je niet elke dag meer tegen.

Reacties

+2
a3vandiejen
Prachtig.
+2
Rondeutz06
Zeker een mooi plaatje
jd3140jb
Mooi. Schoonvader heeft jaren geleden een super 7D voor een paar honderd euro gekocht. Is goed, zei de verkoper, maar dan moet je de werktuigen ook meenemen 😂 . Strela hooikeerder, oude mestwagen van 2,5 ton en Goudland weidebloter van 3m met kapot lager gingen dus ook mee. Strela verkocht zoals hij was, geld al terug verdiend. Weidebloter nieuwe lagers, glijsloffen en messen gegeven, een pak gewicht voorop de trekker en verschillende jaren mee gemaaid (gras moest wel niet TE hoog staan). Opeens, na de winter, eerste draaibeurt, een harde knal en drijfstanglager door het blok. Einde verhaal. Trekker nog verkocht voor meer dan de aankoopprijs aan een man die "dat wel even ging dichtlassen". Nooit meer wat van gehoord. Was eigenlijk best een fijne trekker om mee te werken.
Intussen is de Goudland ook al enkele jaren verkocht en vervangen door de klepelmaaier. De mestwagen (of wat er van over is) staat al jaren te wachten om een oprijwagen van te maken voor mijn 2,5 ton minigraver. Ooit gaat dat er eens van komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Master ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!