Foto van een John Deere 6175R. Vandaag toch nog weer een hoog stuk kunnen bemesten. Nu zijn de hoge percelen wel op en moet het eerst drogen. (Na zaterdag lijkt dat goed te komen.) op de terugweg een

John Deere 6175R

+6
joozt
Foto van een John Deere 6175R. Vandaag toch nog weer een hoog stuk kunnen bemesten. Nu zijn de hoge percelen wel op en moet het eerst drogen. (Na zaterdag lijkt dat goed te komen.) op de terugweg een vrachtje water mee naar huis genomen. Vaak is het zoeken naar een plek om een beetje water te pompen maar dat is momenteel geen probleem!
@joozt ja dr komen wat droge dagen aan. maar het is nog nie heel wild met injecteren.water om de boel te spoelen?
joozt
@johndeere6910forever dat zal wel niet nee, bij jullie ook nog nat zeker? Ja als de tank wat langer niet gebruikt wordt doe ik er meestal even een paar m3 water door! Geen idee of het helpt maar voor m’n gevoel is dan die scherpe varkensmest overal een beetje vanaf. De loonwerker had wat last van schuim met pompen dat er door de overstort weer uit kwam dus meteen het erf even een beetje gespoeld.

(klik om te vergroten)

@joozt ja er is zaterdag nog een mooie plons gevallen hierzo.
+1
@joozt ja juust.boel netjes en schoonhouden is wel net zo best voor het matriaal.
Claas 510
@joozt is lossen via zuigarm een extra opties?
joozt
@Claas 510 bij de pomptankwagens wel geloof ik. Bij een vacuumtank zoals deze kan het volgens mij altijd!
Claas 510
@joozt ik heb er ook 1 maar bij mij gaat de afsluiter voor de snijkast dicht als ik de pomp op druk zet
joozt
@Claas 510 ah, wij hebben geen snijkast! Zuigarm gaat rechtstreeks de tank in. Daar zal het verschil dus wel zitten! Is de afsluiter niet via het menu handmatig te openen?
Claas 510
@joozt nee die zit op dezelfde leiding als de pomp aangesloten
joozt
@Claas 510 oké dat is lastig. Dan eventueel een kraan er tussen als je toch wilt lossen via de zuigarm?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!